Drăgan Andreea Ingrid
Drăgan Andreea IngridGeschäftsführerin

Despre Ingrid

Vârsta: 20

Studii: Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Limbi moderne Aplicate: Engleză – Germană

Filmul preferat: Titanic

Citatul tau: Es kommt nicht darauf an, dem Leben mehr Jahre zu geben, sondern den Jahren mehr Leben zu geben.

3 cuvinte care te definesc: organizata, rationala, ambitioasa

Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg ?

Motivul principal pentru care am ales să mă înscriu în Gutenberg a fost, cu siguranță, limba germană. De asemenea, multitudinea proiectelor frumoase, pe care asociația le organizează, au fost un factor hotărâtor în decizia mea de a face parte din echipă.

Ce te-a făcut să rămâi în organizație?

Oamenii și munca în echipă, satisfacția reușitei fiecărui proiect, dorința de a ajuta asociația cât mai mult prin implicarea mea.

De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană?

În primul rând, pentru că își exersează în permanență limba germană. În al 2-lea rând, pentru că intră în contact cu multe persoane cu interese comune. În al 3-lea rând, pentru că învață să organizeze proiecte din diferite domenii.

Voicu Martina
Voicu MartinaCoordonatoarea departamentului de resurse umane

Despre Martina

Vârsta: 22 de ani

Studii: Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Germană – Suedeză

Filmul preferat: Léon: The Professional

Citatul tău: Otack är världens lön. (Nerecunoștința este răsplata lumii.)

3 cuvinte care te definesc: ambiție, organizare, socializare

Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg?

Prietenia mea cu Irina m-a condus spre Gutenberg, am ținut câteva prezentări în cadrul Caravanei Gutenberg la început apoi am fost în Teambuilding, unde am ajuns să cunosc mai mulți oameni și să prețuiesc spiritul Gutenberg.

Ce te-a făcut să rămâi în organizație?

Am rămas pentru că îmi doresc să mă dezvolt ca lider pe domeniul care îmi place cel mai mult: HR. Învăț de asemenea, cum se manageriază o echipă și cum funcționează fiecare om. De asemenea, comunitatea Gutenberg îmi permite sa îmi dezvolt cunoștințele de limba germană împreună cu prieteni vorbitori de aceeași limba

De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană?

  1. Vorbești limba germană cu prieteni, nu constrâns de un context educațional.
  2. Nivelul de germană nu este relevant, scopul este dezvoltarea, deci poți veni cu orice nivel de germană și te vei integra.
  3. Pentru un student în general este important să fie în Gutenberg pentru că poate învăța Time Management, Leadership, Now Mentality, adică elemente importante în viața de zi cu zi a unui tânăr adult. Practic te pregătește pentru viață!
Buică Diana
Buică DianaCoordonatoarea departamentului de relații externe

Despre Diana

Vârsta: 23 de ani

Studii: FABIZ

Filmul preferat: Inception

Citatul tău: “Wer nicht hofft, wird nie dem Unverhofftem begegnen.” (Cine nu speră, nu va da niciodata peste ceva neașteptat.)

3 cuvinte care te definesc: travelfreak, ambițioasă și prietenoasă

Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg ?

Mă implic cu plăcere în activități de voluntariat iar când am descoperit Gutenberg am știut că este organizația ideală deoarece puteam atât să mă implic ca și voluntară cât și să-mi practic în continuare cunoștințele de limba germană.

Ce te-a făcut să rămâi în organizație?

În primul rând oamenii pentru că sunt o persoană care lucrează cu drag în echipă. În al doilea rând îmi place să organizez evenimente și să mă implic cât mai mult în plănuirea acestora pentru a fi un adevărat succes.

De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană?

Cu siguranță nu există o alegere mai bună pentru un vorbitor de limba germană decât Gutenberg. Aici are ocazia să-și practice cunoștințele de limba germană în nenumărate ocazii dar mai ales într-un mediu informal unde poate vorbi germană fără să existe frica de a face greșeli sau stresul temelor și testelor.

Coordonatorul departamentului de relații publice

Povel Viktoria
Povel ViktoriaCoordonatoarea departamentului de Fundraising

Despre Viktoria

Varsta: 21
Studii: FABIZ din cadrul ASE Bucuresti
Filmul preferat: Lista lui Schindler
Citatul tau: „Ich weiß, dass ich nichts weiss.” Sokrates (Știu că nu știu nimic.)
3 cuvinte care te definesc: directă, responsabilă, sociabilă

Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg?

O prietenă bună de-ale mele și sora mea erau deja în asociație. Fusesem deja la niște evenimente Gutenberg și prietena mea mi-a spus despre recrutări, așa că m-am decis să aplic.

Ce te-a făcut să rămâi în organizație?

Prin această asociație am reușit să găsesc ceva în care să-mi pot investi timpul într-un mod semnificativ. De asemenea, asociația îmi permite să intru în contact cu mulți oameni interesanți și să îmi îmbunătățesc abilitățile manageriale prin care îmi pot dezvolta abilități importante pentru viața mea profesională.

De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană?

Pentru un student este important să experimenteze multe pentru a realiza exact ce vrea să obțină în viața sa. Deci, de ce nu ar putea să facă acest lucru într-un mediu cu mentori care sunt acolo pentru a ajuta și a sfătui? Un astfel de mediu ar fi Gutenberg, pentru că aici puteți testa diferitele domenii, învăța aptitudini importante, să vă extindeți orizonturile și să cunoașteți oameni care ar putea fi importanți în viața profesională ulterioară (mai ales în lumea profesională vorbind limba germană). Desigur, legăm totul cu multe distracții.

Mentori ai Organizației Gutenberg București

Andreea Pâsat
Andreea PâsatMentorin der Geschäftsführerin
Anghelescu Irina
Anghelescu IrinaMentorin