SPRIJINIȚI-NE ACTIVITATEA REDIRECȚIONÂND 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENITURI DIN SALARII SAU PENSII!

Cum funcționează?

Redirecționarea a 3,5% din impozitul pe venituri salariale sau din pensii este un mecanism prin care se tinde spre transparență în gestionarea taxelor. Prin completarea formularului de 3,5% puteți decide asupra destinației acestui impozit (care este oricum dedus din veniturile dumneavoastră) și puteți sprijini activitatea unei organizații non-guvernamentale non-profit.

De ce să sprijin comunitatea Gutenberg, redirecționând 3,5% din impozit?

Ce trebuie să faceți?

Pasul 1. Descărcați Formularul 230 aici. Acesta este completat deja cu datele organizației (nume, cod de înregistrare fiscală, cont IBAN).
Pasul 2. Completați Formularul cu datele dumneavoastră personale și semnați-l.
Pasul 3. Transmiteți formularul către cea mai apropiată filială a Agenției Națională de Administrare Fiscală (ANAF), conform localității de domiciliu (adresa din buletin) sau transmiteți-l prin poștă către ANAF (având confirmare de primire).

Sau dacă doriți să ne sprijiniți direct prin TRANSFER BANCAR
Dacă dumneavoastră considerați importante eforturile Asociației Gutenberg – Organizația studenților vorbitori de limba germană, vă invităm cu drag să ne sprijiniți. Puteți face acest lucru și prin donații directe, într-unul dintre conturile asociației:
RON: IBAN – RO47 BTRL 0130 1205 W212 79XX
EUR: IBAN – RO22 BTRL 0130 4205 W212 79XX