Academia de Eroi

Anul acesta oferim o oportunitate extraordinară tinerilor vorbitori de limbă germană din România, Ungaria, Serbia, Croația și Germania. În decembrie, membrii Asociației Gutenberg vor organiza prima sesiune internațională de formare a liderilor de tineret pentru vorbitori de germană.

Ce?

Organizăm un program de formare pentru tineri care doresc să activeze ca lideri in comunitatea lor, care doresc să organizeze proiecte de tineret sau doresc săofere seminare și workshopuri interactive.

Programul complet este disponibil AICI. Descrierea conținutului poate fi accesată AICI.

Când și unde?

În perioada 3-11 decembrie, evenimentul va avea loc în Cluj-Napoca, Transilvania, România, urmat de o eventuală intâlnire în februarie/martie, în Germania.

Cât?

Taxa de participare este în valoare de 85EUR și include cazarea și 3 mese/zi. Costurile de transport vor fi rambursate.

! Pentru costurile de transport există un buget fix, motiv pentru care rugăm toți participanții să comunice cu organizatorii înainte de a-și procura biletele. Biletele care nu au primit confirmare prealabilă din partea echipei de organizare nu pot fi rambursate.

Pentru cine?

Căutăm tineri motivați, vorbitori de limbă germană, cu vârsta peste 18 ani, din România, Serbia, Ungaria, Croația și Germania care doresc să schimbe ceva în societate.

*Limita de vârstă este stabilită la 18 ani pentru a permite o organizare mai facilă a călătoriei. În cazul în care tineri sub 18 ani sunt interesați de proiect și au o cerere de înscriere convingătoare, această limită poate fi suspendată.

Te interesează propunerea noastră? Atunci alătură-te și înscrie-te până la 31 octombrie 2017!
Completează formularul și așteaptăraspunsul nostru!

Pentru întrebări sau informații suplimentare, te rugăm să contactezi coordonatorul de proiect: