Am extins termenul de înscriere!

Ştim ca vremea a fost rea și nu ai intrat în starea de vară încă; nu te-ai înscris încă la Școala de Vară Gutenberg? Nici o problema! Am extins termenul până la 10 iunie!

 

Ce este Școala de vară Gutenberg?

Sommerschule este cel mai mare proiect al asociației studențești Gutenberg. Cu ocazia aniversării a 10 ani, sărbătorim și cea de-a zecea ediție a școlii de vară. În prima ediție a școlii de vară, au participat 23 de elevi, dar anul trecut numărul acestora a crescut la 205 participanți. Acest lucru duce la un număr total de participanți în toate proiectele de peste 1400 în ultimii 10 ani.

 

Ce facem la Școala de vară Gutenberg?

Credem că putem schimba lumea în pași mici. Prin acest proiect, oferim elevilor din întreaga țară ateliere de lucru privind managementul de proiect. La finalul taberei noastre de vară, participanţii își pot organiza deja propriile proiecte în limba germană în orașele lor natale.

În plus, față de atelierele de lucru, există o mulțime de activităţi distractive pentru a cunoaște lumea și a crea noi prietenii. Există, de asemenea, o vânătoare de comori pentru a cunoaște orașul, iar elevii se întâlnesc cu viața studenților atunci când vizităm locuri cool, cum ar fi puburile și cluburile, dar și facultățile.

 

Când și unde are loc Școala de vară?

Proiectul se va desfășura în perioada 17-24 Iulie, la Cluj.

 

Înscrie-te acum AICI!