Castiga 100lei discount pentru tabăra de vară!

Campania de discount este la  a 8-a ediție a școlii de vară Gutenbergsi  include următoarele opțiuni prin care puteți plăti 100 de lei mai puțin!

Aici puteti sa va inscrieti: http://sommerschule.ro/teilnehmer/

 

– Se colectează 5 2 %  formulare –  Adu aceste cinci formulare completate la instituția financiară în orașul tău  dar nu mai târziu de 25 mai. Trimite-ne un autoportrete cu tine și cu cele 5 formularele completate, înainte de a fi depuse la  instituția financiară .Mai multe detalii puteți citi aici: http://gutenberg.ro/100-lei-rabatt/

Grupa mica -Dacă convingi patru prieteni să participe cu tine la școala de vară, atunci toți vor primi o reducere de 100 de lei la taxa  lor de participare . Dacă nu te-ai înregistrat încă, vei găsi o sectiune in formularul online unde, poti sa  introduci numele prietenilor tăi. Dacă te-ai înregistrat deja  ,te  rugăm să ne trimiteți un e-mail cu numele prietenilor tai la [email protected].

– Reducere pentru participanții la Olimpiada de limbi străine, care sunt în clasa a 9-a.

Rețeaua Gutenberg – cei care sunt activi în rețeaua noastră și  organizeaza  proiecte Gutenberg obțino reducere de 100 de lei.

 

Puteți găsi aceste opțiuni în formularul de cerere.