Cine suntem și ce ne recomandă în susținerea atelierelor?

Membrii Asociației Gutenberg – Organizația studenților vorbitori de limba germană, vă invită, cu drag, să vă înscrieți la proiectul COMPETENȚE CHEIE PENTRU LICEENI.
În luna OCTOMBRIE, vă invităm să participați la ateliere online pe următoarele subiecte:
Dimensiunea europeană: Solidaritate, diversitate și toleranță.
Atelierele sunt organizate de echipa Gutenberg, având o experiență de 11+ ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri.

Ce reprezintă proiectul Competențe Cheie pentru Liceeni?

Scopul proiectului este formarea de atitudini, aptitudini și cunoștințe ale tinerilor liceeni clujeni, în cele 8 domenii cheie de competență, care au potențialul de a crește performanța în procesele de învățare și succesul în parcursul personal și profesional, prin dezvoltarea unei mentalități pozitive, orientată spre învățare și creștere.
Astfel, în perioada octombrie 2020 – iunie 2021, ne propunem organizarea a 20+ ateliere de dezvoltare personală și profesională pentru liceeni, cu participarea a 200+ elevi de liceu clujeni, organizând minim 2 ateliere / lună.
Atelierele sunt susținute de către membri ai Asociației Gutenberg, aceasta având o experiență de 11+ ani în domeniul proiectelor educaționale pentru copii și tineri.

Căror elevi li se adresează aceste ateliere?

Atelierele se adresează tuturor elevilor  din clasele 9-12 din Cluj-Napoca.
Atelierele vor avea loc în limba română, pentru grupe de maxim 10 participanți / atelier.

Când au loc atelierele?

Atelierele vor avea loc în luna octombrie, după următorul program:
– 27 octombrie, interval orar 16:00-18:00 sau 18:00-20:00,
– 29 octombrie, interval orar 16:00-18:00 sau 18:00-20:00.
Veți putea selecta în formularul de participare ziua și intervalul orar dorit.
Participarea la un singur atelier este gratuită. Vor fi susținute 2 ateliere în zilele de 27 și 29 octombrie, în intervalele orare la care sunt cu cei mai mulți înscriși.
Un atelier are durata de 2 ore.
Veți primi din timp informațiile complete despre desfășurarea și despre modalitatea de acces la atelierul online.

Unde au loc atelierele?

Toate atelierele se desfășoară exclusiv în mediul ONLINE. În urma înscrierii la ateliere, vor fi transmise pe e-mail toate detaliile tehnice necesare pentru conectare, în maxim 48 de ore de la înscriere.

Cât costă participarea la ateliere?

Participarea la câte un atelier, pentru fiecare participant doritor, este GRATUITĂ. Este necesară doar înscrierea prin intermediul formularului de participare și confirmarea ulterioară a participării la atelier, în ziua și intervalul orar stabilit.

Care sunt partenerii și finanțatorii care fac posibilă organizarea acestui proiect?

Acest proiect este organizat prin intermediul Asociației Gutenberg – Organizația studenților vorbitori de limba germană, din Cluj-Napoca, și este finanţat prin programul Corpul European de Solidaritate, al Comisiei Europene (www.suntsolidar.eu).
Acest proiect și toate comunicările și materialele din cadrul acestuia nu reprezintă în mod necesar poziţia oficială a Uniunii Europene. Proiectul de față reflectă numai punctul de vedere al organizatorilor, iar Comisia Europeană nu este responsabilă pentru eventuala utilizare a informaţiilor comunicate.
Corpul European de Solidaritate urmărește să promoveze solidaritatea, una dintre valorile fundamentale ale Uniunii Europene, în principal prin voluntariat, pentru a spori implicarea tinerilor și organizațiilor în activități de solidaritate de calitate.

Înscrieri

Pentru înscriere, vă rugăm să completați formularul de mai jos.
Completarea formularului de înscriere reprezintă intenția dumneavoastră de a lua parte la atelier. Termenul limită pentru înscrieri este 27.10.2020.
Haideți să descoperim împreună care sunt competențele cheie pentru liceeni!
Vă așteptăm la ateliere, cu drag, ne vedem online! 🙂