Sprachcamp 2017

Când? 4.-11. ianuarie

Unde? în Baru-Mare, județul Hunedoara

cine? Grupul nostru țintă sunt elevi vorbitori de limbă germană din clasa a IX-a până la a XII-a, la nivel de limbă A2-B1, care doresc să-și îmbunătățească limba germană

Cât de mult? Taxa de participare este de 455 RON, inclusiv cazare și masă, precum și costurile seminarului. Costurile de transport sunt acoperite de dumneavoastră.

Tabăra lingvistică Gutenberg, care se desfășoară în perioada 4-11 ianuarie, este o nouă inițiativă a Asociației Studenților Gutenberg, în care peste 40 de studenți vorbitori de limbă germană de la clasele 9-12 pot participa la diferite ateliere și evenimente interactive pentru a-și îmbunătăți limba germană. .

Tabăra lingvistică este de fapt a doua tabără de iarnă. Tabăra lingvistică oferă începătorilor și celor care nu sunt încă atât de încrezători în limba germană ocazia unică de a petrece o săptămână cu oameni cu aceeași idee. Pentru o săptămână, veți aborda aspecte lingvistice și probleme de actualitate care trebuie îmbunătățite, care au cunoașterea limbii germane. Tabăra lingvistică este cea mai bună oportunitate de a vă exersa propriile abilități lingvistice într-un mod informal, dar și de a vă dezvolta.

Pe lângă seminarii, puteți participa și la proiecții de film și muzică și petreceri tematice.

Înregistrați-vă până pe 26 decembrie, suntem curioși să vă cunoaștem.

Dacă ați participat deja la două dintre proiectele noastre și doriți acum să veniți ca voluntar și nu ca participant, scrieți aici unul!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeRVCeK3x9jlRMnY67RPgySJiyCyQYUFIxtfSZYMZoze5hBYg/viewform?embeddedight=true

Projektdaten

Teilnehmer der Ebene:
Local
Organisiert von:
Organizații studențești
Jahr:
2017