Denisa Lăcătuș
Denisa LăcătușGeschäftsführerin
Denisa Dragomir
Denisa DragomirVizegeschäftsführerin
Cătălina Cojocaru
Cătălina CojocaruGeneralsekretär
Stefana Rarău
Stefana RarăuCoordonatoarea departamentului de resurse umane

Despre Ștefana

Ștefana s-a născut în Cluj-Napoca, a fost elevă a Colegiului Național „George Coșbuc” timp de 8 ani și a locuit în București pentru următorii 4 ani, absolvind Colegiul German Goethe. În prezent, este studentă la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, fapt ce se datorează atât dorinței de a se întoarce „acasă”, cât și dezvoltării orașului Cluj-Napoca din ultimii ani. Cea mai mare pasiune a ei o reprezintă călătoriile, fiind mereu dornică să descopere noi culturi, dar un element a rămas constant pe tot parcursul vieții: limba germană. Pasiunea pentru germană a motivat-o să aibă rezultate bune în acest domeniu și să își dorească să își dezvolte abilitățile lingvistice chiar și după absolvirea liceului, motiv pentru care s-a alăturat Asociației Gutenberg și a devenit, datorită interesului pentru dezvoltarea personală și bunăstarea membrilor, coordonator al departamentului de Resurse Umane.

Carina Bodea
Carina BodeaCoordonatoare departamentului de relații externe international

Despre Carina

Numele meu este Carina Alexandra Bodea, am 22 de ani si vin de la Satu Mare. La Gutenberg mă ocup de coordonarea departamentului pentru relații externe și scriere de proiecte. Am absolvit un studiu de 3 ani în domeniul Relațiilor Internaționale. În unul dintre acești 3 ani am avut ocazia de a studia într-un orășel din Germania numit Magdeburg în cadrul unui program de dublă diplomă. Consider că acel an departe de casă într-un mediu nou m-au învățat multe și mi-au îmbogățit experiența de viață pe multiple niveluri: am intrat în contact cu sistemul de învățământ superior nemțesc, am legat prietenii cu oameni extrem de frumoși și am trăit momente unice. În continuare voi studia Publicitate și PR în limba germană la Cluj-Napoca și sunt deja entuziasmată.

Există multe lucruri pe care le fac cu plăcere: cântatul e o mare pasiune a mea, îmi plac sporturile în diverse forme și îmi place enorm să fac lucruri pentru prima dată. De altel sunt o persoană deschisă, îmi iubesc viața și îmi doresc să o trăiesc la cote maxime, în tot acest parcurs ajutându-i pe alții și dând mai departe tot ceea ce e bun și frumos.

Ana Bednar
Ana BednarCoordonatoare a departamentului de relații externe

Despre Ana

despre Ana

Dora Hodoroga
Dora HodorogaCoordonatoare a departamentului de scriere de proiecte

Despre Dora

despre Dora

Diana Holzer
Diana HolzerCoordonatoare departamentului de relații publice

Despre Diana

Text despre Diana

Francesca RadulescuCoordonator departamentului de Fundraising

Despre Francesca

text

Boróka Kovács-Bálint
Boróka Kovács-BálintCoordonatoare a ziarului Gutenberg

Despre Boróka

text

Căutăm!
Căutăm!Leiterin der Training Gruppe

Die Training Gruppe des Gutenberg Vereins

Căutăm!
Căutăm!Leiterin des Gutenberg Netzwerks

Das Gutenberg Netzwerk

Alina Budeanu
Alina BudeanuCoordonatoare a caravanei Gutenberg

Despre Alina

Mentoren des Gutenberg Vereins

Andreea Popa
Andreea PopaMentorin der AB Abteilung
Andreea Breaz
Andreea BreazMentorin der Internationalen Entwicklung
Oana Laslău
Oana LaslăuMentorin der Finanzabteilung