Echipa și departamentele – București

Despre Amira
Vârsta: 19

Studii: Administrarea afacerilor, Academia de Studii Economice din București

Filmul preferat: Metropolis

Citatul tău: „Din nimic reiese doar nimic”

3 cuvinte care te definesc: organizată, sociabilă, implicată

Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg ?

Motivul principal pentru mine a fost înăţarea limbii germane. De asemenea, mi-am dorit să lucrez într-o echipă și să cunosc persoane noi.

Ce te-a făcut să rămâi în organizație?

Persoane cu care să pot lucra în echipă şi cu care să realizez proiecte.

De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană?

Pentru un student este important să experimenteze cât mai mult, astfel încât să îşi dea seama ce va dori să obţină în viață. Scopul absolut este dezvoltarea încontinuu a propriei persoane. Implicarea în Asociația Studenților Gutenberg poate fi văzută ca o pregătire pentru viitor. Limba germană este, de asemenea, un plus !!
Despre Roxana

Vârsta: 22

Studii: Engleză și Germană, Facultatea de Limbi Străine, Universitatea București

Filmul preferat: “The Green Mile”

Citatul tău: Das Wort „unmöglich” gibt es nur im Wörterbuch von Narren. (Napoleon)

3 cuvinte care te definesc: ambițioasă, prietenoasă, responsabilă

Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg?

La început am fost interesată să aflu mai multe despre asociația Gutenberg. După discuția cu directorul general al organizației, m-am hotărât să devin la rândul meu membru. Pe atunci voiam să ating un nivel ridicat la limba germană, motiv pentru care am decis să devin membru în Gutenberg.

Ce te-a făcut să rămâi în organizație?

În primul rând am creat prietenii frumoase cu membrii asociației, iar aceștia au devenit precum o a doua familie. În al doilea rând, am avut ocazia de-a lungul unui an să devin o versiune mai bună a mea ca membru al acestei organizații. De asemenea, mi-am dezvoltat capacitățile de comunicare, dar și cele de socializare și am descoperit că îmi place să lucrez cu oameni.

De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană?

Vreau doar să spun că în Gutenberg ți se oferă oportunitatea de a te îmbunătăți și de a deveni cea mai bună versiune a ta.

Despre Helmut

Vârsta: 20

Studii: Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine, Academia de Studii  Economice din București

Filmul preferat: Need for Speed

Citatul tău: „Wer aufhört, besser werden zu wollen, hört auf, gut zu sein.”- Marie von Ebner-Eschenbach

3 cuvinte care te definesc: motivat, onest, adaptabil

Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg ?

Îmi doream neapărat să devin membrul unei asociații de studenți, în care se vorbește germană. Am auzit de Gutenberg de la un prieten care întâmplător a fost și el membru al acestei asociații și după ce mi-a povestit despre ea mi-a stârnit imediat curiozitatea. M-am interesat mai mult cu privire la această asociație și am fost convins că este potrivită pentru mine.

Ce te-a făcut să rămâi în organizație?

De-a lungul timpului am cunoscut oameni faini și am legat noi prietenii. Suntem mereu foarte apropiați unii de ceilalți și nu există multe organizații unde să poți găsi o echipă așa unită. În plus, am avut ocazia să îmi dezvolt cunoștințele și abilitățile și am făcut toate acestea simțindu-mă bine.

De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană?

Gutenberg este singura asociație pentru studenții vorbitori de limba germană din întreaga Românie în cadrul căreia ai posibilitatea să dobândești competențe noi în domenii diferite,  să îți exersezi cunoștințele de limbă și să îți faci prieteni noi.

Despre Sabina

Vârsta: 20

Studii: Administrarea afacerilor, Academia de Studii Economice, București

Filmul preferat: ,,Marele Gatsby’’

Citatul tău: : ,,Calitatea vieții este mai importantă decât viața în sine’’ -Alexis Carrel

3 cuvinte care te definesc: directă, dedicată, cu simțul umorului

Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg?

Când am ajuns la București, am aflat despre Gutenberg la facultate și am vrut să devin membru. Am fost impresionată nu numai de faptul că pot fi în contact cu studenții care vorbesc limba germană, dar și de multiplele proiecte pe care le organizează Gutenberg.

Ce te-a făcut să rămâi în organizație?

În Gutenberg mă simt acasă, deși sunt de fapt departe de casă. Fiecare ședință a contribuit la dezvoltarea mea personală și în același timp mi-am descoperit spiritul de echipă.

De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană?

Toți studenții care cunosc germană se disting de ceilalți. Există multe oportunități pentru noi și Gutenberg ne oferă șansa de a coordona proiecte, de a crea evenimente, a lucra cu copii și de a ne dezvolta aptitudinile.

Despre Daniel

Vârsta: 20

Studii: Administrarea afacerilor, Academia de Studii Economice, București

Filmul preferat: ,, Ex Machina’’

Citatul tău: : ,, Dă-i unui om o mască si el îți va arăta adevărata sa față ’’- Oscar Wilde

3 cuvinte care te definesc: adaptabil, înțelegător, creativ

Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg?

Atât totalitatea interacțiunilor interpersonale într-un mediu în care se vorbește germană, cât și legăturile sociale pe care le-am avut înainte. Gutenberg aduce oamenii împreună și îi face mai ușor pe mulți să se alăture intereselor lor și la contestarea acestora.

Ce te-a făcut să rămâi în organizație?

Oamenii minunați din cadrul Organizației, proiectele la care am lucrat împreună şi sentimentul de comunitate. În plus, Gutenberg joacă un rol important în integrarea și în participarea socială. Exercitarea unui post de onoare face posibilă dobândirea de competențe care sunt adesea cerute în viața profesională, dar rareori comunicate direct.

De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană?

Datorită oportunităților numeroase pe care ni le prezintă, pentru dezvoltarea personală şi profesională într-un anumit limbaj. De asemenea, pentru o viitoare carieră limba germană este foarte importantă. Germana ne oferă un avantaj față de ceilalți candidați.

Despre Alexandra

Vârsta: 20

Studii: Informatică economică, Academia de Studii Economice din București

Filmul preferat: Wonder Woamn

Citatul tău: ”To live without hope is to cease to live.”- Fyodor Dostoievski

3 cuvinte care te definesc: creativă, perspicace, organizată

Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg?

Prima dată când am aflat de acestă asociație a fost în clasa a 10-a când am participat la școala de vară. Nu doar că am învățat multe prin intermediul workshop-urilor interactive și interesante dar am descoperit și informații utile despre această organizație și evenimentele ei. Toate acestea m-au convins să fac parte un an mai târziu din asociația Gutenberg pentru tineri, din Galați. Acum sunt studentă în București și un membru mândru al asociației Gutenberg pentru studenți din București.

Ce te-a făcut să rămâi în organizație?

Principalul motiv pentru care am rămas în această asociație este oportunitatea de a cunoaște oameni noi, de la care poți învăța multe și pe care îi poți considera prieteni buni. În plus, Gutenberg este singura asociație în care se vorbește limba germană, lucru care mă ajută foarte mult să-mi îmbunătățesc cunoștințele de limbă. În cadrul facultății mele nu am posibilitatea, din păcate, să exersez sau să învăț limba germană.

De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană?

În asociația Gutenberg pentru studenți poți să exersezi limba germană într-un mediu prietenos, fără a fi nevoie să fii atent la greșeli. Membrii au ocazia de a lucra în echipă cu alți studenți care au aceleași obiective și viziuni ca ei.

Mentori ai Organizației Gutenberg București

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” status=”published” publish_date=”” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”15%” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”2_5″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”false” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”true” spacing_right=””][fusion_person name=”Amira Andreea Cinca” title=”Geschäftsführerin” picture=”http://gutenberg.ro/wp-content/uploads/2020/05/amirasite-01-1-724×1024.png” picture_id=”16139|large” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”dropshadow” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”zoomin” background_color=”” content_alignment=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” discord=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” mixer=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitch=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”3_5″ layout=”3_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”false”][fusion_title title_type=”text” rotation_effect=”bounceIn” display_time=”1200″ highlight_effect=”circle” loop_animation=”off” highlight_width=”9″ highlight_top_margin=”0″ before_text=”” rotation_text=”” highlight_text=”” after_text=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” content_align=”left” size=”1″ font_size=”” animated_font_size=”” fusion_font_family_title_font=”” fusion_font_subset_title_font=”” fusion_font_variant_title_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” margin_top=”” margin_bottom=”” margin_top_mobile=”” margin_bottom_mobile=”” text_color=”” animated_text_color=”” highlight_color=”” style_type=”default” sep_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” margin_top_small=”” margin_bottom_small=””]

Despre Amira

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Vârsta: 19 Studii: Administrarea afacerilor, Academia de Studii Economice din București Filmul preferat: Metropolis Citatul tău: „Din nimic reiese doar nimic” 3 cuvinte care te definesc: organizată, sociabilă, implicată [/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg ? Motivul principal pentru mine a fost înăţarea limbii germane. De asemenea, mi-am dorit să lucrez într-o echipă și să cunosc persoane noi. Ce te-a făcut să rămâi în organizație? Persoane cu care să pot lucra în echipă şi cu care să realizez proiecte. De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană? Pentru un student este important să experimenteze cât mai mult, astfel încât să îşi dea seama ce va dori să obţină în viață. Scopul absolut este dezvoltarea încontinuu a propriei persoane. Implicarea în Asociația Studenților Gutenberg poate fi văzută ca o pregătire pentru viitor. Limba germană este, de asemenea, un plus !! [/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”2_5″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”false” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”true” spacing_right=””][fusion_person name=”Roxana Cremenescu” title=”Coordonatoarea departamentului de resurse umane” picture=”http://gutenberg.ro/wp-content/uploads/2020/05/roxanasite-01-1-768×1024.png” picture_id=”16141|large” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”dropshadow” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”zoomin” background_color=”” content_alignment=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” discord=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”https://www.facebook.com/profile.php?id=100001962492866″ flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” mixer=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitch=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”[email protected]” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”3_5″ layout=”3_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”false”][fusion_title title_type=”text” rotation_effect=”bounceIn” display_time=”1200″ highlight_effect=”circle” loop_animation=”off” highlight_width=”9″ highlight_top_margin=”0″ before_text=”” rotation_text=”” highlight_text=”” after_text=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” content_align=”left” size=”1″ font_size=”” animated_font_size=”” fusion_font_family_title_font=”” fusion_font_subset_title_font=”” fusion_font_variant_title_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” margin_top=”” margin_bottom=”” margin_top_mobile=”” margin_bottom_mobile=”” text_color=”” animated_text_color=”” highlight_color=”” style_type=”default” sep_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” margin_top_small=”” margin_bottom_small=””]

Despre Roxana

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Vârsta: 22 Studii: Engleză și Germană, Facultatea de Limbi Străine, Universitatea București Filmul preferat: “The Green Mile” Citatul tău: Das Wort „unmöglich” gibt es nur im Wörterbuch von Narren. (Napoleon) 3 cuvinte care te definesc: ambițioasă, prietenoasă, responsabilă [/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg? La început am fost interesată să aflu mai multe despre asociația Gutenberg. După discuția cu directorul general al organizației, m-am hotărât să devin la rândul meu membru. Pe atunci voiam să ating un nivel ridicat la limba germană, motiv pentru care am decis să devin membru în Gutenberg. Ce te-a făcut să rămâi în organizație? În primul rând am creat prietenii frumoase cu membrii asociației, iar aceștia au devenit precum o a doua familie. În al doilea rând, am avut ocazia de-a lungul unui an să devin o versiune mai bună a mea ca membru al acestei organizații. De asemenea, mi-am dezvoltat capacitățile de comunicare, dar și cele de socializare și am descoperit că îmi place să lucrez cu oameni. De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană? Vreau doar să spun că în Gutenberg ți se oferă oportunitatea de a te îmbunătăți și de a deveni cea mai bună versiune a ta. [/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”2_5″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”false” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”true” spacing_right=””][fusion_person name=”Helmut Dragomir” title=”Coordonatorul departamentului de relații externe” picture=”http://gutenberg.ro/wp-content/uploads/2020/05/helmutsite-01-1-1024×1020.png” picture_id=”16143|large” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”dropshadow” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”zoomin” background_color=”” content_alignment=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” discord=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”https://www.facebook.com/carina.alexandra.94″ flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” mixer=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitch=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”[email protected]” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”3_5″ layout=”3_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”false”][fusion_title title_type=”text” rotation_effect=”bounceIn” display_time=”1200″ highlight_effect=”circle” loop_animation=”off” highlight_width=”9″ highlight_top_margin=”0″ before_text=”” rotation_text=”” highlight_text=”” after_text=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” content_align=”left” size=”1″ font_size=”” animated_font_size=”” fusion_font_family_title_font=”” fusion_font_subset_title_font=”” fusion_font_variant_title_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” margin_top=”” margin_bottom=”” margin_top_mobile=”” margin_bottom_mobile=”” text_color=”” animated_text_color=”” highlight_color=”” style_type=”default” sep_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” margin_top_small=”” margin_bottom_small=””]

Despre Helmut

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Vârsta: 20 Studii: Facultatea de Administrarea Afacerilor cu predare în limbi străine, Academia de Studii  Economice din București Filmul preferat: Need for Speed Citatul tău: „Wer aufhört, besser werden zu wollen, hört auf, gut zu sein.”- Marie von Ebner-Eschenbach 3 cuvinte care te definesc: motivat, onest, adaptabil [/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg ? Îmi doream neapărat să devin membrul unei asociații de studenți, în care se vorbește germană. Am auzit de Gutenberg de la un prieten care întâmplător a fost și el membru al acestei asociații și după ce mi-a povestit despre ea mi-a stârnit imediat curiozitatea. M-am interesat mai mult cu privire la această asociație și am fost convins că este potrivită pentru mine. Ce te-a făcut să rămâi în organizație? De-a lungul timpului am cunoscut oameni faini și am legat noi prietenii. Suntem mereu foarte apropiați unii de ceilalți și nu există multe organizații unde să poți găsi o echipă așa unită. În plus, am avut ocazia să îmi dezvolt cunoștințele și abilitățile și am făcut toate acestea simțindu-mă bine. De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană? Gutenberg este singura asociație pentru studenții vorbitori de limba germană din întreaga Românie în cadrul căreia ai posibilitatea să dobândești competențe noi în domenii diferite,  să îți exersezi cunoștințele de limbă și să îți faci prieteni noi. [/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”2_5″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”false” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”true” spacing_right=””][fusion_person name=”Sabina Bedo” title=”Coordonatoarea departamentului de relații publice” picture=”http://gutenberg.ro/wp-content/uploads/2020/05/sabinasite-01-1-768×1024.png” picture_id=”16145|large” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”dropshadow” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”zoomin” background_color=”” content_alignment=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” discord=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” mixer=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitch=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”3_5″ layout=”3_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”false”][fusion_title title_type=”text” rotation_effect=”bounceIn” display_time=”1200″ highlight_effect=”circle” loop_animation=”off” highlight_width=”9″ highlight_top_margin=”0″ before_text=”” rotation_text=”” highlight_text=”” after_text=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” content_align=”left” size=”1″ font_size=”” animated_font_size=”” fusion_font_family_title_font=”” fusion_font_subset_title_font=”” fusion_font_variant_title_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” margin_top=”” margin_bottom=”” margin_top_mobile=”” margin_bottom_mobile=”” text_color=”” animated_text_color=”” highlight_color=”” style_type=”default” sep_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” margin_top_small=”” margin_bottom_small=””]

Despre Sabina

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Vârsta: 20 Studii: Administrarea afacerilor, Academia de Studii Economice, București Filmul preferat: ,,Marele Gatsby’’ Citatul tău: : ,,Calitatea vieții este mai importantă decât viața în sine’’ -Alexis Carrel 3 cuvinte care te definesc: directă, dedicată, cu simțul umorului [/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg? Când am ajuns la București, am aflat despre Gutenberg la facultate și am vrut să devin membru. Am fost impresionată nu numai de faptul că pot fi în contact cu studenții care vorbesc limba germană, dar și de multiplele proiecte pe care le organizează Gutenberg. Ce te-a făcut să rămâi în organizație? În Gutenberg mă simt acasă, deși sunt de fapt departe de casă. Fiecare ședință a contribuit la dezvoltarea mea personală și în același timp mi-am descoperit spiritul de echipă. De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană? Toți studenții care cunosc germană se disting de ceilalți. Există multe oportunități pentru noi și Gutenberg ne oferă șansa de a coordona proiecte, de a crea evenimente, a lucra cu copii și de a ne dezvolta aptitudinile. [/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”2_5″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”false” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”true” spacing_right=””][fusion_person name=”Daniel Gabor” title=”Coordonatorul departamentului de Design” picture=”http://gutenberg.ro/wp-content/uploads/2020/05/danisite-01-1-1024×1024.png” picture_id=”16151|large” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”dropshadow” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”zoomin” background_color=”” content_alignment=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” discord=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” mixer=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitch=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”3_5″ layout=”3_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”false”][fusion_title title_type=”text” rotation_effect=”bounceIn” display_time=”1200″ highlight_effect=”circle” loop_animation=”off” highlight_width=”9″ highlight_top_margin=”0″ before_text=”” rotation_text=”” highlight_text=”” after_text=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” content_align=”left” size=”1″ font_size=”” animated_font_size=”” fusion_font_family_title_font=”” fusion_font_subset_title_font=”” fusion_font_variant_title_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” margin_top=”” margin_bottom=”” margin_top_mobile=”” margin_bottom_mobile=”” text_color=”” animated_text_color=”” highlight_color=”” style_type=”default” sep_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” margin_top_small=”” margin_bottom_small=””]

Despre Daniel

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Vârsta: 20 Studii: Administrarea afacerilor, Academia de Studii Economice, București Filmul preferat: ,, Ex Machina’’ Citatul tău: : ,, Dă-i unui om o mască si el îți va arăta adevărata sa față ’’- Oscar Wilde 3 cuvinte care te definesc: adaptabil, înțelegător, creativ [/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg? Atât totalitatea interacțiunilor interpersonale într-un mediu în care se vorbește germană, cât și legăturile sociale pe care le-am avut înainte. Gutenberg aduce oamenii împreună și îi face mai ușor pe mulți să se alăture intereselor lor și la contestarea acestora. Ce te-a făcut să rămâi în organizație? Oamenii minunați din cadrul Organizației, proiectele la care am lucrat împreună şi sentimentul de comunitate. În plus, Gutenberg joacă un rol important în integrarea și în participarea socială. Exercitarea unui post de onoare face posibilă dobândirea de competențe care sunt adesea cerute în viața profesională, dar rareori comunicate direct. De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană? Datorită oportunităților numeroase pe care ni le prezintă, pentru dezvoltarea personală şi profesională într-un anumit limbaj. De asemenea, pentru o viitoare carieră limba germană este foarte importantă. Germana ne oferă un avantaj față de ceilalți candidați. [/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”2_5″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”false” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”true” spacing_right=””][fusion_person name=”Alexandra Molnar” title=”Coordonatoarea departamentului de Fundraising” picture=”http://gutenberg.ro/wp-content/uploads/2020/05/molnarsite-01-1-768×1024.png” picture_id=”16147|large” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”dropshadow” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”zoomin” background_color=”” content_alignment=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” discord=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” mixer=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitch=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”3_5″ layout=”3_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”false”][fusion_title title_type=”text” rotation_effect=”bounceIn” display_time=”1200″ highlight_effect=”circle” loop_animation=”off” highlight_width=”9″ highlight_top_margin=”0″ before_text=”” rotation_text=”” highlight_text=”” after_text=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” content_align=”left” size=”1″ font_size=”” animated_font_size=”” fusion_font_family_title_font=”” fusion_font_subset_title_font=”” fusion_font_variant_title_font=”” line_height=”” letter_spacing=”” margin_top=”” margin_bottom=”” margin_top_mobile=”” margin_bottom_mobile=”” text_color=”” animated_text_color=”” highlight_color=”” style_type=”default” sep_color=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” margin_top_small=”” margin_bottom_small=””]

Despre Alexandra

[/fusion_title][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Vârsta: 20 Studii: Informatică economică, Academia de Studii Economice din București Filmul preferat: Wonder Woamn Citatul tău: ”To live without hope is to cease to live.”- Fyodor Dostoievski 3 cuvinte care te definesc: creativă, perspicace, organizată [/fusion_text][fusion_text columns=”” column_min_width=”” column_spacing=”” rule_style=”default” rule_size=”” rule_color=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””] Ce anume te-a îndrumat spre Gutenberg? Prima dată când am aflat de acestă asociație a fost în clasa a 10-a când am participat la școala de vară. Nu doar că am învățat multe prin intermediul workshop-urilor interactive și interesante dar am descoperit și informații utile despre această organizație și evenimentele ei. Toate acestea m-au convins să fac parte un an mai târziu din asociația Gutenberg pentru tineri, din Galați. Acum sunt studentă în București și un membru mândru al asociației Gutenberg pentru studenți din București. Ce te-a făcut să rămâi în organizație? Principalul motiv pentru care am rămas în această asociație este oportunitatea de a cunoaște oameni noi, de la care poți învăța multe și pe care îi poți considera prieteni buni. În plus, Gutenberg este singura asociație în care se vorbește limba germană, lucru care mă ajută foarte mult să-mi îmbunătățesc cunoștințele de limbă. În cadrul facultății mele nu am posibilitatea, din păcate, să exersez sau să învăț limba germană. De ce este Gutenberg o alegere potrivită pentru un student vorbitor de limbă germană? În asociația Gutenberg pentru studenți poți să exersezi limba germană într-un mediu prietenos, fără a fi nevoie să fii atent la greșeli. Membrii au ocazia de a lucra în echipă cu alți studenți care au aceleași obiective și viziuni ca ei. [/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container][fusion_builder_container hundred_percent=”no” hundred_percent_height=”no” hundred_percent_height_scroll=”no” hundred_percent_height_center_content=”yes” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” enable_mobile=”no” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” video_preview_image=”” border_color=”” border_style=”solid” margin_top=”” margin_bottom=”” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” type=”legacy”][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”true”][fusion_title hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” content_align=”left” size=”3″ font_size=”” line_height=”” letter_spacing=”” margin_top=”” margin_bottom=”” text_color=”” style_type=”default” sep_color=””]

Mentori ai Organizației Gutenberg București

[/fusion_title][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”false” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”true” spacing_right=””][fusion_person name=”Ingrid Drăgan” title=”Mentorin der Geschäftsführerin” picture=”http://gutenberg.ro/wp-content/uploads/2020/05/ingridsite-01-1-1024×1024.png” picture_id=”16154|large” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”none” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”zoomin” background_color=”” content_alignment=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” discord=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” mixer=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitch=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”false” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”false” spacing_right=””][fusion_person name=”Anghelescu Irina” title=”Mentorin ” picture=”http://gutenberg.ro/wp-content/uploads/2020/05/irinasite-01-1-768×1024.png” picture_id=”16155|large” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”none” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”zoomin” background_color=”” content_alignment=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” discord=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” mixer=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitch=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”false” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”false” spacing_right=””][fusion_person name=”Martina Voicu” title=”Mentorin der Abteilung für Human Ressources” picture=”http://gutenberg.ro/wp-content/uploads/2020/05/martinasite-01-1-1024×1024.png” picture_id=”16157|large” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”none” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”zoomin” background_color=”” content_alignment=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” discord=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” mixer=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitch=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”false”][fusion_person name=”Diana Buica” title=”Mentorin der Abteilung für Außenbeziehungen” picture=”http://gutenberg.ro/wp-content/uploads/2020/05/dianasite-01-1-1024×1003.png” picture_id=”16159|large” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”none” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”zoomin” background_color=”” content_alignment=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” discord=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” mixer=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitch=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”false” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”true” spacing_right=””][fusion_person name=”Iuliu Filip” title=”Mentor der Abteilung für Öffentlichkeitsarbeit und PR” picture=”http://gutenberg.ro/wp-content/uploads/2020/05/iuliusite-01-1-724×1024.png” picture_id=”16161|large” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”none” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”zoomin” background_color=”” content_alignment=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” discord=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” mixer=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitch=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” link=”” target=”_self” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” hover_type=”none” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding_top=”” padding_right=”” padding_bottom=”” padding_left=”” margin_top=”” margin_bottom=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”true” border_sizes_top=”0″ border_sizes_bottom=”0″ border_sizes_left=”0″ border_sizes_right=”0″ first=”false”][fusion_person name=”Viktoria Povel” title=”Mentorin der Abteilung für Fundraising” picture=”http://gutenberg.ro/wp-content/uploads/2020/05/viktoriasite-01-1-1024×1024.png” picture_id=”16163|large” pic_link=”” linktarget=”_self” pic_style=”none” pic_style_blur=”” pic_style_color=”” pic_bordersize=”” pic_bordercolor=”” pic_borderradius=”” hover_type=”zoomin” background_color=”” content_alignment=”” icon_position=”” social_icon_boxed=”” social_icon_boxed_radius=”” social_icon_color_type=”” social_icon_colors=”” social_icon_boxed_colors=”” social_icon_tooltip=”” blogger=”” deviantart=”” discord=”” digg=”” dribbble=”” dropbox=”” facebook=”” flickr=”” forrst=”” instagram=”” linkedin=”” mixer=”” myspace=”” paypal=”” pinterest=”” reddit=”” rss=”” skype=”” soundcloud=”” spotify=”” tumblr=”” twitch=”” twitter=”” vimeo=”” vk=”” whatsapp=”” xing=”” yahoo=”” yelp=”” youtube=”” email=”” show_custom=”no” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” /][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]