Ewoca

Ce este ?:Ewoca3

 

Cine:? Ewoca3 reprezinta  tinerii vorbitorii  de limba germană din Româniacu varsta cuprinsa  între 16 și 19 ani

 

 Când?: 8-21 Unde august 2016

 

Unde?: În Hosman (30 km de Sibiu) și Cluj-Napoca (Cluj-Napoca), România

 

Cât de mulți?: 30 de participanți

 

Termen limită de aplicare: 5 iulie 2016,

 

Despre proiect

Ewoca³ este un program care susține facilitățile tinerilor  din Nordrhein-Westfalien, ca sa permita  sa faca posibila întâlnirele  internaționale de tineret . Tineri din trei țări iau parte de trei ani in cadrul  acestor tabere  de  muncă internaționale – una în fiecare țară.

Organizațiile de tineret din Germania, intră aici parteneriate cu alte două țări europene. Proiectul nostru este o rețea pentru tineri din Germania, România și Turcia

 

Aici, participanții  isi vor dezvolta propriul  angajament social personal și împreună cu un colectiv divers si tanar  vor explora culturile din Transilvania și locurile de valoare, prin ateliere de lucru, excursii și prin diverse ,interesante aventuri . Se numește ,, tabără de lucru ” deoarece participanții vor contribuii pentru restaurarea școlii locale din satul Hosman si organizarea festivalului  anual de muzica ,,Holzstock”.

 

Ewoca sprijină diversitatea în toate formele și promovează diversitatea lingvistică și, prin urmare, tabăra se va desfasura  in mai multe limbi! Limba principală ramane engleza, competențe lingvistice germane reprezinta si ele o necesitate de asemenea, la urma urmei este un proiect Gutenberg.

 

Formularul de înscriere poate fi găsit aici: