Fii voluntar la Tabara de iarna!

Dar, in acest an există o schimbare: în loc de o singura  tabără de iarnă, există două astfel de tabere în diferite perioade de timp.

 

Tabara de iarna Gutenberg, care se desfasoara in perioada 16 și 22  decembrie este  până astăzi una dintre cele mai populare proiecte ale asociației studenților Gutenberg ,astfel  participa mai mult de 40 de elevi vorbitori de limba germană de la clasa a  9-a  până la 12-a în diverse ateliere și evenimente interactive.

Vom petrece timp împreună cu participanții (-ele), voluntarii și membrii o perioada de o săptămână, unde vom discuta despre formarii educatiei politice. Seminariile, care se vor tine in acest domeniu, vor da elevilor posibilitatea de a aprofunda acest subiect, dar, de asemenea, vor invata cum trebuie sustinut  un discurs, sau cum să construiască argumente.

 

Informațiile și experiența acumulată ar trebui să ajute la pregătirea studenților pentru simularea tinuta  în ultimele două zile. Aici, participanții (ele ) vor  fi capabili  sa puna cunoștințele teoretice în practică.

 

Pe lângă seminariile, puteți participa, de asemenea, la film și spectacole  muzicale și petreceri tematice.

 

A doua tabără de iarnă, care va avea loc între 4 și 11 ianuarie este recomandata în special începătorilor  si celor care inca nu cunosc atat de bine limba germana, ea ofera o oportunitate unică ,o săptămână in care vom  împărtășii impreuna aceleași valori, mai degrabă  pe aspecte lingvistice decât pe teme de actualitate.

 

Termenul limita de aplicare : 20 noiembrie

 

Dacă ti-am trezit interesul, aici poti aplica ca voluntar!