Gutenberg și facultatea- compatibile?

Una dintre valorile organizației noastre sună astfel: “loialitate și performanță ridicată”. Acest lucru înseamnă că rămânem fideli asociației noastre și direcției sale de dezvoltare, oferind rezultate concrete prin muncă noastră. Cu toate acestea, membrii și-au stabilit, desigur, prioritățile, iar universitatea (pentru cei mai mulți) este pe primul loc. Însă, asta nu reprezintă o problema, ci o oportunitate pentru fiecare să dezvolte o bună gestionare a timpului și pe deasupra să se pregătească pentru viață de după facultate. Datorită acestui fapt, studențîi sunt capabili să invețe pentru universitate și să își îndeplinească responsabilitățile fața de asociație, să participe la întalniri și să se distreze și, în unele cazuri, chiar să conducă un proiect sau un departament, precum și să se dedice unei dezvoltări continue și nesfârșite a propriei persoane. Da, asta înseamnă muncă din greu și disciplină, căci fără aceste 2 ingrediente nu se ating scopurile.

Cu această ocazie, dorim să îi felicităm pe membrii Gutenberg, care se dedică atât lucrului în organizație, cât și facultății, având rezultate bune și primind chiar burse de merit.

Aceștia sunt din Cluj: Teodora Banu, Amelia Sfirschi, Miriam Faur, Boróka Kovács-Bálint, Kathrin Groszhart, Denisa Lăcătuș, Ana Bednar, Mark Szilagyi, Diana Ghenie und Denisa Dragomir,

colegii noștri din București: Drăgan Andreea-Ingrid, Pâsat Andreea, Anghelescu Irina, Buică Diana, Boca Ștefan Costin, Sîrbu Ana-Maria und Danovschi Cristina

și chiar din Iași: Diana Nistor, Maria Apostol, Ilinca Purică, Maria Sandu und Andreea Viliman.

Va mulțumim vouă și altor colegi loiali pentru muncă bună și pentru timpul pe care îl acordați asociației și va dorim mult success în continuare atât în implicarea în organizație, cât și la facultate și de fapt, în tot ceea ce va doriți să realizați în viață. Noi sperăm, desigur, mai departe la rezultate bune din partea membrilor noștri!