,,JournalisMuss”– Camp international ,,Mass-Media”

Ne bucuram,sa putem sa va impartasim noi informatii despre initiativa noastra!

Centrul pentru tineret din satul Selistat,Brasov impreuna cu asociatia Gutenberg si cu  Casa Lenau din Pecs și cu centrul cultural pentru caritate din  Erfurt, organizeaza in  această toamnă o Tabara Internationala Mass -Media ,unde invitam tinerii incepand cu varsta de 18 ani in Cluj-Napoca , România să lucreze împreună pe tema mass-media.

 

La ce se refera?

-Este o tabara internationala pentru tineri referindu-se la tema ,,Mass-media”

Cand?

–din  5 pana  11 November 2017

Unde?

– In Cluj-Napoca, Rumänien

Cui se adreseaza?

-Tinerilor cu varsta incepand de la 16 ani din Romania ,Ungaria si Germania(de la 18 ani in sus)

Cat costa ?

 Taxa de inscriere este de 35 euro ,contributia consta in cazare,alimentatie,costurile programului.Particpantiilor si participantelelor de nationaltitate germana si maghiara li se vor deconta costurile transportului,partcipantii de nationalitate romana vor obtine un avans pentru costurile transportului.

 

Mass-media aduce o contribuție indispensabilă la funcționarea societății, ea ne informează despre toate evenimentele din toata lumea, formează opiniile noastre cu privire la problemele actuale și chiar  stăpâneasc un anumit control asupra maselor.

 

Multi tineri sunt activi ca bloggeri sau vloggeri in retea ,canalele prin care ei comunica ajung din pacate la un grup tinta mai mic si multi dintre acestia transmit preferabil in limba engleza si mult mai putin ,daca chiar deloc in limba germana.

 

Din cauza acestei  cerințe,  ca persoanele tinere să se  implice în mod activ  in mass-media și pentru a le oferi instrumentele, permițându-le să-și exprime parerile  si sa isi faca auzita vocea  in limba germană ,proiectul nostru „JournalisMUSS – Camp mass-media germană-româna“ a fost creat.

 

Noi invitam in total  24 de tineri vorbitori de  limba germana din Romania ,Ungaria si Germania , cei care doresc sa isi faca vocea auzita  ,sa se inscrie aici si sa particpe la proiectul nostru!

 

Programul complet se poate vedea AICI.

 

Termenul limită pentru aplicare este 31 octombrie, asa ca profita si inscrie-te acum!