Materiale didactice gratuite

Pentru predarea și învățarea Limbii Germane și a Limbii Franceze
(Ediția 2022)

Jocuri educaționale pentru învățarea

Limbii GERMANE

Jocurile au luat naștere din dorința de a face exercițiile interactive și joviale. Acestea sunt concepute pentru a le oferi elevilor posibilitatea de a se distra în clasă, și în același timp de a învăța prin intermediul acestora. Jocurile își propun să încurajeze toți elevii în mod egal și să ofere tuturor șansa de a avea acces continuu la aprofundarea cunoștințelor destinate limbii germane, având în prim-plan întrebări de cultură generală, exerciții de vocabular și de gramatică, dar și lucrul în echipă și creativitatea.
Broșuri educaționale pentru învățarea

Limbii GERMANE

Broșurile au fost concepute pentru a oferi cele mai importante informații legate de un anumit subiect destinat GRAMATICII, SINTAXEI și VOCABULARULUI, într-un mod vizual și simplu structurat. În acest scop, am decis să folosim aceste materiale educaționale pentru a promova interactivitatea și distracția în clasă. Broșurile trebuie privite ca o oportunitate de a învăța limba germană din punct de vedere teoretic, dar și prin prisma faptului că se pot exersa aceste domenii și subdomenii ale limbii germane cu ajutorul fișelor de exerciții elaborate.
Broșuri educaționale pentru învățarea

Limbii FRANCEZE

Pentru ca învățarea limbii franceze să fie cât mai plăcută și interactivă, aveți la dispoziție și o serie de broșuri educaționale, care vor sprijini învățarea și predarea unor noțiuni de VOCABULAR, dar și de GRAMATICĂ a limbii franceze – atât din punct de vedere teoretic, cât și ca posibilitate de punere în practică a celor învățate, prin fișele de exerciții incluse.

Sprijin pentru dezvoltarea materialelor educaționale

Aceste materiale au fost create ca parte a proiectului Let’s make learning language fun!, organizat de Asociația Gutenberg. Aceste materiale nu reprezintă în nici un fel poziția Uniunii Europene a finanțatorului sau a altor părți, altele decât organizația.

Proiectul aparține programului Corpului European de Solidaritate, finanțat de Comisia Europeană. Pentru mai multe inforamții, vizitați site-ul programului din România: https://www.suntsolidar.eu/

Dorim să ne exprimăm sincerele mulțumiri pentru sprijinul acordat, care a condus la implementarea și realizarea acestor materiale destinate aprofundării și dobândirii cunoștințelor limbilor străine!