Actul 1 – Atelier de teatru pentru tineret 2013

Teatrul TREBUIE să fie! Si pentru tine. Prin urmare, vă invităm să participați la primul nostru ACT – Atelier de teatru pentru tineret în perioada 14 – 21 aprilie! Vă așteptăm indiferent de experiența dvs. sau de abilitățile dvs. de actorie din proiect. Taxa de participare este de 300 LEI.

Tinerii vorbitori de limbă germană din toată țara, cu vârste cuprinse între 15-19 ani vor redescoperi minunile lumii teatrului și vor avea ocazia să-și transforme experiențele personale în povești pe scenă.

Cei 30 de participanți sunt împărțiți în 3 grupuri, fiecare grup având un specialist ca instructor. Formatorii asigură cooperarea cu succes a viitoarelor vedete de teatru, dar se asigură, de asemenea, că sunt adaptați la condițiile de lucru și se bucură de numeroasele ateliere.

Exercițiile de concentrare, conștientizare și încurajare sunt, de asemenea, utilizate pentru a obține un rezultat concret la final, și anume că participanții înșiși construiesc o piesă (între 25 și 30 de minute) pe baza experienței lor, pe subiectul „A DORINȚĂ – ÎNCEPUTUL CĂLĂTORIEI ”. Începutul călătoriei nu se referă doar într-un sens fictiv, ci există și un început pentru o mulțime de activități care apar ca evenimente zilnice în „orar”, cum ar fi: mici ateliere de creativitate, seri de film, dezbateri și .. . petreceri!

La sfârșitul săptămânii, cu siguranță cu multă distracție, entuziasm și poate o mică sperietură, piesele vor fi interpretate apoi pe o scenă reală, iar munca participanților va fi recompensată cu premii.

Așadar, sunteți în căutarea unor noi prietenii, poate de-a lungul vieții, a unei atmosfere plăcute, antrenori prietenoși, petreceri, încurajare a creativității și o săptămână în care toate ideile dvs. să poată străluci brusc într-o nouă lumină?

Dacă răspunsul este DA, atunci așteptăm cu nerăbdare participarea dumneavoastră la proiectul nostru!

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
Local
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2013