Actul 1 – Atelier de teatru pentru tineret 2016

Ce?: Actul 1 – atelier de teatru pentru tineret în limba germană Cine?: Studenți de limbă germană din sud-estul Europei Când?: În perioada 7.-13. februarie Unde?: În Sathmar (Satu Mare), România Taxă de participare: 425 lei (acoperă costurile pentru cazare și masă – prânz și cină – ateliere și alte evenimente creative și interesante) // 200 lei numai pentru participanții din Sathmar (acoperă costurile pentru mese – prânz și cină – ateliere și alte activități creative și interesante evenimente)

Cu acest proiect, asociația studențească germanofonă Gutenberg își propune să încurajeze școlarii și elevii de limbă germană din sud-estul Europei în perioada 7-13. Februarie la Sathmar.
Scopul proiectului este dezvoltarea ulterioară cu ajutorul teatrului și utilizarea limbii germane ca instrument de lucru.
Participanții ar trebui să își sporească încrederea în sine și să-și piardă inhibiții pentru a ieși în siguranță în public Sunt încurajați să-și dezvolte talentul pentru dramă și abilitățile necesare pentru a juca o piesă.
Împărțiți în grupuri, elevii vor dezvolta o piesă de 20-25 de minute împreună cu profesorii de teatru.

Dacă v-am trezit interesul, puteți aplica aici!
Termen limită de depunere a cererii: 22 ianuarie 2016

https://docs.google.com/forms/d/1wOrLadleFAIzaMDFyR1esf7p726PidUH6itWtxjkEdQ/viewform?embedded=true

Datele Proiectului

Orașul:
Satu Mare
Participanți de la nivel:
Local
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2016