CivicEd – Erasmus+ Educația Adulților

Suntem încântați să vă prezentăm un proiect al Asociației Gutenberg, axat pe „Educație non-formală și Dezvoltare Personală pentru Adulți”. Prin evaluarea atentă a nevoilor beneficiarilor, am identificat trei domenii principale care necesită atenție. Proiectul nostru vizează îmbunătățirea abilităților formatorilor activi în educația adulților pe tema „Cetățeniei Active și Participării în Viața Democratică” și creșterea numărului de facilitatori specializați în acest domeniu, pentru a extinde oportunitățile de educație non-formală pentru adulți. În cele din urmă, proiectul nostru urmărește extinderea inițiativelor și programelor în educația adulților, creând oportunități educaționale durabile și asigurând o gestionare eficientă. Am conceput un set cuprinzător de activități, inclusiv programe de formare, cursuri cu experți invitați, programe de mobilitate și oportunități de job-shadowing pentru a atinge aceste obiective.

De ce să participi?

Poți să participi la acest proiect dacă ești voluntar, membru activ, trainer, colaborator sau membru al echipei de management al Asociației Gutenberg. Participând la acest proiect, vei avea șansa de a dezvolta abilități avansate de facilitare și predare, de a extinde rețeaua profesională și de a contribui la îmbunătățirea educației adulților. Alătură-te nouă și vei avea un impact durabil în domeniul educației non-formale pentru adulți!

Când și unde?

Prima fază din cadrul acestui proiect este formată din două mobilități simultane, fiind vorba de o mobilitate de formare pentru personalul didactic și o mobilitate de job-shadowing pentru echipa de management. Acestea se vor desfășura după cum urmează:

📅 Perioadă de desfășurare: 27.06.2023 – 03.07.2023

📌 Locație: Atena, Grecia

🧍 Număr de participanți: 5 locuri teaching staff, 2 locuri non-teaching staff

⏳ Dată limită înscrieri: 15.06.2023

Link înscrieri pentru teaching staff:
https://forms.gle/6LPPWpWDWq4vgK9y8

Link înscrieri pentru non-teaching staff:
https://forms.gle/ssJQdUx1hTX61Q958

Ce urmează?

În cadrul proiectului urmează să se desfășoare multe alte activități relevante pentru traineri, cursuri de formare cu experți invitați în Cluj-Napoca, o mobilitate de formare și o mobilitate de job-shadowing pentru membrii și colaboratorii Asociației Gutenberg. Vom reveni în curând cu mai multe detalii.

Acest proiect este co-finanțat de Comisia Europeană, prin programul Erasmus+ Educația Adulților.

Booklets

DISCLAIMERS

Co-finanțat de Uniunea Europeană. Punctele de vedere și opiniile exprimate aparțin exclusiv autorului (autorilor) și nu reflectă neapărat punctele de vedere și opiniile Uniunii Europene, care nu poate fi considerată răspunzătoare pentru acestea.

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
Local
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2023