Concert de Jazz ca parte a Zilelor Culturale

Ediţia din acest an a Zilelor Culturale Gutenberg va avea o abordare mai actuală a culturii din spațiul germanofon.
Ne dorim să aducem cultura mai aproape de tinerii vorbitori de limba germană şi nu numai, de aceea vă oferim în cadrul proiectului un concert de jazz cu trupe din Berlin şi Viena.
Nu ne adresăm doar vorbitorilor de limba germană, ci îi invităm cu drag pe toţi cei ce văd jazz-ul ca pe o pasiune sau care doar ascultă genul.
Pentru programul de anul acesta, aşadar, vă propunem:HOLLER MY DEAR [Berlin]
https://www.youtube.com/watch?v=2uecMh–jS4
https://www.youtube.com/watch?v=o7FN3crdWeY
Trupa versatilă din Berlin serveşte din bucătăria-folk sunete familiare, călduroase, dulci şi de asemenea amărui şi condimentate.
Website: http://hollermydear.comMARINA AND THE KATS [Viena]
https://www.youtube.com/watch?v=pWn4ItP1JpM
https://www.youtube.com/watch?v=UTiSCSoUi40
Swing! Swing! Swing! Acesta este Motto-ul Marina & the Kats. Ritmuri fierbinţi, melodii de dans de vis, chitări temperamentale, batăi de tobă molipsitoare şi vocea şarmantă a Marinei, care te poartă cu o uşurinţă jucăuşă.
Website: http://www.marina-thekats.comBiletele se pot achiziţiona în avans online pe www.biletmaster.com, de la Librăria Bookstory (Bd. Eroilor, Nr. 6) sau se pot cumpăra la faţa locului.
Preţul unui bilet: 25 lei // 20 lei (pentru posesorii de Omnipass)Evenimentul este organizat de Asociația Gutenberg – Dein Studentenverein, în cadrul festivalului TiMAF, cu sprijinul Fundaţie Haus des Deutschen Ostens şi a Forumului Cultural Austriac Bucureşti.
Proiectul este finanţat şi din fondurile Ministerului Landului Bavaria pentru Muncă şi Social, Familie şi Integrare (Bayerisches Staatsministerium für Arbeit und Soziales, Familie und Integration).

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
Local
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2015