Concurs foto

Dorim să vă invităm să participați la concursul nostru foto. Tema concursului foto este „Cultura este libertate”. Concursul foto face parte dintr-un proiect mai amplu „Galeria Culturii”, care constă din trei părți: eseu, concurs foto și video. La finalul celor trei evenimente va exista o expoziție a pieselor câștigătoare la Cluj-Napoca. Întrucât competiția de eseuri a avut loc anul trecut, este timpul să le oferim pasionaților de fotografie ceva.
Odată cu primele flori ale ghiocei, a început primăvara devreme. Cunoașteți primăvara pe jos, cu bicicleta sau în alt mod și arătați-ne cum să găsim cultura în cele mai simple lucruri și de ce aduce libertatea în același timp. Mai ales acum, în primăvară, veți găsi cu siguranță ocazia de a găsi unul sau altul motiv foto potrivit pentru acest subiect. Dar, cu siguranță, știți și unul sau altul din viața de zi cu zi în care vă simțiți liberi, vibrați de cultură și care merită să fiți fotografiați. Toată viața noastră este modelată de cultură; fie la școală, pe stradă sau acasă. Deci, să mergem cu camera și să vânăm motive. Arată-ne ce înțelegi prin cultură.
Gutenberg – Deutschsprachiger Studentenverein dorește să dezvolte creativitatea tinerilor de limbă germană cu ajutorul artei și să-i conducă către o rețea de tineri. Veți avea ocazia să cunoașteți cultura germană și să vă dezvoltați abilitățile culturale.
Permiteți-ne să participăm la fotografiile dvs. și să ne trimiteți cea mai bună imagine. Există premii în valoare de 100 de euro de câștigat. Există o surpriză pe care nu o vom dezvălui încă, dar un lucru este sigur – câștigătorul va fi încântat! Cum poți participa? Trimiteți-ne cele mai bune „Kultur ist Freiheit” și datele dvs. personale la [email protected] până pe 15 mai. Colectăm rezultatele dvs. și le vom pune în votarea publicului pe 16 mai. Fotografia câștigă cele mai multe „Aprecieri” până pe 1 iunie. Fiecare participant are permisiunea de a trimite exact o poză, câștigătorul va fi notificat prin e-mail. Cu participarea dvs. confirmați că imaginea nu conține drepturi ale terților. De asemenea, îi permiteți lui Gutenberg să vă utilizeze gratuit fotografia în scopuri proprii. Imaginea trimisă trebuie să aibă o rezoluție de cel puțin 2 megapixeli și nu trebuie să depășească o dimensiune a fișierului de 6 MB.
Fiecare tânăr poate participa la competiția foto – pur și simplu înregistrați-vă la [email protected] și atașați-vă fotografia!
După cum a spus odată Theodor Fontane:

„O, scutură visul greu
și odihna lungă de iarnă;
bătrânul măr îndrăznește,
Inima, îndrăznești!”

Așteptăm cu nerăbdare trimiterile dvs.!

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
Local
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2011