Conferința Gutenberg 06.03.2018

Dragi Gutenberger și prieteni ai asociației noastre, a sosit timpul în curând: Conferința anuală Gutenberger va avea loc pe 6 martie. Tema din acest an este motivația. Cum poți depăși obstacolele? Ce poți face când ți-ai pierdut speranța? De unde obțineți sprijin și motivație? Cum funcționează dezvoltarea de sine de-a lungul anilor? Șase vorbitori din domenii foarte diferite își vor spune propriile experiențe și ne vor oferi sfaturi valoroase pentru viitor!

Wargha Enayati este specialist în cardiologie și fondatorul rețelei private de sănătate Regina Maria. Dr. phil. Ioana Crăciun-Fischer este profesor de istorie literară și culturală germană, autor și designer grafic. Sonia Argint Ionescu este un renumit crainic și proprietar al blogului lifestyle www. doer.ro Laura Grünewald este șefa departamentului de cultură și presă de la ambasada Germaniei la București. Dominic-Petru Vîrtosu este un pictor și foarte renumit în industria televiziunii și a publicității. Michael Jaumann este lector la Serviciul German de Schimb Academic la ASE și șef al centrului de informații DAAD din București.

Rămâneți la curent: în curând vom prezenta difuzoarele în detaliu. Așteptăm cu nerăbdare prezența dvs. și vă invităm cu cordialitate la 7 p.m., în Amfiteatrul Grigore Moisil (camera 2102) – Academia de Studii Economice din clădirea Virgil Madgearu . Intrarea este gratuită și dacă doriți să continuați să susțineți proiectele noastre, vom accepta donațiile dumneavoastră.

Datele Proiectului

Orașul:
Bucuresti
Participanți de la nivel:
Local
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2018