Facilitare digitală în educația non-formală și formală pentru cadre didactice și traineri

📚 Ce tipuri de subiecte vom aborda?

Atelierul intitulat Facilitare digitală în educația non-formală și formală dedicat cadrelor didactice și trainerilor este o introducere în abordările Asociației Gutenberg în ceea ce privește lumea online și structurarea unui conținut educațional în mediul virtual. Ne vom concentra pe metode online adecvate subiectelor abordate și vom crea un spațiu de discuții despre ce putem aduce din educația non-formală în sistemul formal. 

Această perioadă de distanțare creează nevoia de a gândi un sistem de sprijin pentru reintegrarea elevilor și reîntoarcerea în școli și va solicita înțelegerea aprofundată a competențelor sociale și emoționale dar și crearea unor medii de învățare echitabile, în care elevi-profesori-părinți lucrează împreună.

Se resimte nevoia de a crea instrumente și sisteme suport pentru cadre didactice și traineri ce pot contribui major la (re)consolidarea proceselor de învățare și la dezvoltarea socio-emoțională, precum și la redresarea performanței școlare a elevilor.

📅 Când și unde are loc workshopul?

Atelierul va avea loc în data de 26 noiembrie, interval orar 18:00-20:00, în limba română, în format online – pe Zoom.
Acesta va fi susținut de trainer Andreea Breaz și este dedicat tuturor cadrelor didactice și trainerilor din România.

🖊️ Înscrieri

Înscrierea la atelier se face până în data de 24.11.2021, prin completarea formularului de pe această pagină, de mai jos.

❤️ Sprijin

Acest atelier face parte din proiectul Ateliere nonformale de dezvoltare personală pentru elevi – mai multe informații pe pagina dedicată AICIProiectul este organizat de Asociația Gutenberg – Organizația studenților vorbitori de limba germană și are loc datorită sprijinului obținut în cadrul programului Start ONG.

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale/de inițiativă.

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
National
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2021
Tip proiect:
Național