Festivalul din curtea școlii Satu Mare 2016

Proiectul nostru a luat naștere din dorința de a îmbogăți gama de evenimente culturale în limba germană. Odată cu festivalul din curtea școlii, vrem să aducem limba și cultura germană mai aproape de tineri într-un mod stimulativ.

O primă ediție a acestei inițiative a fost găsită pe 8 octombrie 2015, dar primul proiect a fost organizat doar pentru studenții Johann Ettinger Lyzeums.

Pe 21 mai 2016, Asociația Tinerilor Gutenberg din Sathmar a organizat a doua ediție mai mare a festivalului din curtea școlii. Numărul de participanți a crescut, peste 100 de tineri au participat la evenimentul nostru.

Bună dispoziție, muzică tare, sifon și mâncare tradițională au fost pregătite pentru participanți. Pictura feței și a corpului a fost o mare atracție. Opt echipe au participat la campionatul de fotbal. Câștigătorii au primit medalii și intrare gratuită la festival. Pe tema muzicii, am avut o competiție de DJ la care au participat șapte DJ. Quba, cel mai bun producător de dubstep din România, împreună cu Freia au creat o atmosferă minunată și au finalizat și programul nostru.

Pentru ediția viitoare planificăm o mulțime de activități și concerte, dar și un parteneriat cu Unicef ​​România.

Datele Proiectului

Orașul:
Satu Mare
Participanți de la nivel:
Local
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2016