Gala Gutenberg de 10 ani 2019

„Când aveam 10 ani, eram încă atât de tânăr, încă mai aveam toată puterea de a schimba lumea, la fel ca voi acum”, au fost cuvintele prorectorului Universității Babes Bolyai din Cluj, Univ. Prof. Dr. Rudolf Gräf, responsabil cu departamentul de limbă germană al universității, care, împreună cu alți vorbitori, & nbsp; a atins oaspeții cu cuvintele sale amabile marți seara.

La fel ca consulul german de la Sibiu Hans Erich Tischler, rectoratul universității, membri și absolvenți, precum și prieteni ai Asociației Gutenberg, el a fost, de asemenea, invitat la gală pentru a zecea aniversare a Asociației Studenților Gutenberg.

Proiectele Asociației Studențești Gutenberg au scopul de a oferi studenților suficiente cunoștințe și curaj pentru a începe proiectele în orașele lor natale după ce au trecut metodele Gutenberger, pentru a se conecta între ei

Asociația acordă, de asemenea, o mare importanță dezvoltării de sine, loialității, muncii grele, conducerii și transmiterii cunoștințelor dobândite generațiilor. Cu aceste valori, ei vor să construiască o rețea nu numai la nivel național, ci și în alte țări europene unde limba germană este învățată ca limbă străină. Primii zece ani sunt doar începutul lui Gutenberg.

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
National
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2019