Tabăra de iarnă Gutenberg 2021

Echipa Gutenberg revine cu noutăți despre Tabăra de iarnă! ❄️

Din motive de siguranță și pentru a oferi șansa cât mai multor elevi de a participa la proiectul nostru drag, anunțăm că tabăra va avea loc în mediul ONLINE.


Cui se adresează acest proiect?

Proiectul Wintercamp se adresează tuturor elevilor de liceu din România. Având în vedere desfășurarea proiectului în mediul online, nu contează în ce oraș te afli.


Când are loc Gutenberg Wintercamp?

Tabăra se desfășoară în perioada 20-22 decembrie, care cuprinde 4 workshop-uri și o simulare, la care veți aplica în practică ceea ce ați învățat. Înscrierea la tabără presupune participarea la toate cele 5 sesiuni.


Care este tema proiectului?

Atelierele se vor concentra pe tema educației civice, democrației și societății civile. Dorim să transmitem participanților aptitudini, cum ar fi, curajul moral, capacitatea de a judeca valul tot mai mare de informații și disponibilitatea de a-și asuma responsabilitatea socială și politică.


Cât costă participarea la proiect?

Nu există taxă de participare.


Cum mă înscriu la Gutenberg Wintercamp?

Înscrierea se face prin completarea formularului de înscriere. După ce ați completat formularul, echipa Gutenberg vă va contacta pe mail. Urmează pașii din mail, pentru a îți rezerva locul la tabără.


Ai timp să te înscri până în data de 17 decembrie! Te așteptăm!

Aici găsești formularul de înscriere: https://forms.gle/dpKzTzDF87m6eBJ66

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
National
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2021
Tip proiect:
Tabăra de iarnă