Tabăra de iarnă Gutenberg 2021

Anul:
2021
Participanți de la nivel:
National
Organizat de:
Organizații studențești
Orașul :
Cluj-Napoca
Tip proiect:
Tabăra de iarnă
Nu există iarnă fără Tabăra de iarnă Gutenberg!🤍

Da, ai citit corect. Tabăra de iarnă vine în curând, anul acesta în sfârșit în format fizic. După doi ani de activități online, așteptăm cu nerăbdare să sărbătorim împreună cel mai frumos moment al anului!🎄

Care este tema acestui an?

Atelierele se vor concentra pe tema educației civice, democrației și societății civile. Dorim să transmitem participanților aptitudini, cum ar fi curajul moral, capacitatea de a judeca valul tot mai mare de informații și disponibilitatea de a-și asuma responsabilitatea socială și politică.

Alte informații importante:

🎯Grup țintă: elevi vorbitori de germană din clasele 9-12 din România care au un nivel de limbă B1-C1
📍Localizare: Baru Mare, județul Hunedoara
🗓Perioada: 16.-22. decembrie
💸Taxa de participare: Ne bucurăm de primul proiect fizic după 2 ani la prețul promoțional de 595 Lei, care include cazarea, trei mese pe zi + toate materialele atelierului

❄️Tabăra se va desfășura în format fizic atâta timp cât legislația în vigoare la momentul respectiv va permite acest lucru. În caz contrar, tabăra se va desfășura online, în aceeași perioadă, urmând să revenim cu alte informații.

❗️IMPORTANT: Toți participanții la proiect trebuie să fie vaccinați împotriva Covid-19, iar la sosirea în Baru Mare vor fi testați.

Formularul de înregistrare îl găsiți aici:

https://forms.gle/zLFYs9sy6VbM5EW48