Întâlnirea tinerilor vorbitori de limba germană 2023 la Cluj

Întâlnirea tinerilor vorbitori de limba germană se adresează tuturor elevilor de liceu vorbitori de limba germană, dar și tinerilor studenți care sunt interesați de cultura germană, de domeniul politic și și de toate implicațiile acestuia precum responsabilitatea socială și importanța societății civile. 

Proiectul are loc în perioada 20-23 iulie 2023, la Cluj-Napoca, cazarea și majoritatea activităților având loc în Campusul Hașdeu.

În cadrul programului sunt acoperite cazarea și masa în spațiile Universității Babeș-Bolyai, precum și accesul la programul de formare și toate materialele didactice și support necesare derulării programului, pentru o experiență de învățare cât mai eficientă și practică.

Pe parcursul celor 4 zile ale proiectului tinerii prezenți participă la diferite workshopuri pe teme ce au legătură cu managementul de proiect, dar și la sesiuni de generare de idei creative, de leadership și de muncă în echipă. Ne dorim prin acest proiect să dezvoltăm la nivel național o comunitate unită a tinerilor vorbitori de limbă germană care manifestă o atitudine civică proactivă și în rândul cărora va fi prezentat Cluj-Napoca și județul Cluj drept cel mai important centru universitar pe limba germană și nu numai, fiind un centru multicultural important și plin de oportunități de dezvoltare.

Acest proiect se desfășoară cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Cluj.

Înscrierile pentru acest proiect s-au încheiat. Sperăm să ne revedem și în 2024, la o viitoare ediție a proiectului dedicat tinerilor vorbitori de limba germană din întreaga țară, la Cluj-Napoca!

Pentru detalii și înscrieri, ne puteți contacta pe pagina de Facebook Gutenberg Studentenverein sau pe adresa de mail de la categoria contact.

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
National
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2023