Start ONG - Gutenberg - Materiale didactice gratuite

Materiale didactice și instrumente pentru predarea limbilor străine

📚 Despre proiect

Cu mult entuziasm, anunțăm desfășurarea proiectului „Învățăm limbi străine cu plăcere!”, prin care ne propunem să sprijinim elevii și practicienii în educație din toată țara în învățarea, respectiv predarea ușoară și cu plăcere a limbilor străine (germană și franceză), făcând accesibile instrumente pentru livrarea de experiențe educaționale eficiente – pentru offline, online și blended learning.
Prin dezvoltarea de numeroase materiale didactice și materiale auxiliare, dorim să ne aducem aportul la dezvoltarea infrastructurii în școlile unde se predau aceste limbi străine.

❤️ Sprijin

Acest proiect inițiat de Asociația Gutenberg – Organizația tinerilor vorbitori de limba germană din Satu Mare va avea loc datorită sprijinului obținut în cadrul programului Start ONG.
Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale / de inițiativă.

📝 Părerea dumneavoastră contează!

Pentru a putea înțelege pe deplin nevoile și părerile cadrelor didactice și pentru ca materialele educaționale elaborate să poată fi adaptate nevoilor reale de predare și învățare a limbilor străine (germană și franceză), avem nevoie de contribuția dumneavoastră! Astfel, am pregătit un scurt formular pe care vă rugăm frumos să îl completați – până la data limită de 17.11.2021. Așteptăm cu interes impresiile dumneavoastră, indiferent de rolul din care facilitați una dintre aceste 2 limbi străine – limba germană și/sau franceză – cadru didactic (orice clase), traineri, meditatori etc.

De asemenea, dorim să recompensăm timpul dedicat pentru completarea acestui formular, astfel vom selecta 3 câștigători dintre respondenți, cărora le vor fi trimise materialele elaborate și în format tipărit.
Materialele educaționale în format digital vor fi disponibile în mod public și gratuit la final de proiect – luna decembrie 2021.

Datele Proiectului

Orașul:
Satu Mare
Participanți de la nivel:
National
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2021
Tip proiect:
Național