Mein Job

MeinJob și Asociația Studențească Gutenberg vă invită să participați la primul schimb de locuri de muncă pentru vorbitori de limbă germană din Cluj-Napoca. Aici veți cunoaște companiile din mediul de afaceri al Klausen. Determinați-vă viitorul alături de cele mai mari companii.

Vă așteptăm cu multe surprize pe 18 mai la ora 8:00 în Facultatea de Economie și Management.

Dovediți-ne cunoștințele de germană și înscrieți-vă la tombola noastră cu CV-ul dvs. Aici ai șansa să câștigi unul dintre următoarele premii: un telefon Samsung Galaxy Young 2, un telefon Huawei Ascend Y530 (oferit de Sykes), un cititor de cărți electronice Kindle (oferit de Office Depot). De asemenea, vă invităm la conferința „Admiterea tinerilor de limbă germană pe piața muncii din România”. Vorbitorii de la conferință sunt: Șeful Serviciului Economic al Ambasadei Germaniei la București – domnul Sebastian Gromig, președintele clubului de afaceri germanofon din Transilvania de Nord – domnul ing. Martin Ludger Thol, prorectorul cursului de germană la Universitatea Babeș-Bolyai – Prof. Univ. Dr. Rudolf Graef, vicecanatul Departamentului German de Economie și Managementul Afacerilor – Prof. Univ. Dr. Mihaela Dragan.

Conferința va avea loc la ora 10:00, în sala 118, la Facultatea de Economie și Managementul Afacerilor.

De asemenea, vă invităm să participați la o serie de ateliere și instruiri. Cele 7 ateliere vă oferă șansa de a afla detalii despre intrarea pe piața muncii și gama de activități a companiilor de top din Cluj-Napoca. Află mai multe despre ateliere AICI.

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
National
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2013