Școala de vară 2018

Ce: Școala de vară Gutenberg

Cine: studenții vorbitori de limbă germană

Când: 23.-30. Iulie 2018

Unde: Klausenburg (Cluj-Napoca), România

Taxă de participare: 495 lei (pentru voluntari sau cu reduceri 395 lei)


De ce ar trebui să participați ca participant:
Școala de vară Gutenberg vă oferă posibilitatea de a experimenta un moment de neuitat alături de 200 de tineri vorbitori de limbă germană. În plus față de distracție, prieteni noi și momente amuzante, am pregătit un program pentru dvs. cu ajutorul căruia puteți obține o perspectivă asupra lumii managementului de proiect. Atelierele vor fi interactive și practice, astfel încât să vă puteți pune în practică abilitățile dobândite.

Anul acesta vom accepta, de asemenea, elevi cu nivel de limbă A1 la Școala de vară Gutenberg pentru a-i susține cu seminarii interactive și simulări. Vor învăța practic și își vor îmbunătăți abilitățile lingvistice. Pentru un schimb mai bun, am extins nivelurile de limbă anul acesta pentru a ajunge la mai mulți participanți din mai multe grupuri. Vă așteptăm cu nerăbdare!

De ce ar trebui să participați ca voluntar:
Dacă ați participat deja la 2 proiecte Gutenberg și doriți să aflați cum să organizați un proiect mare, atunci aplicați rapid, deoarece locurile sunt limitate! Ai ocazia să înveți cum să organizezi cel mai bine o echipă, timpul și sarcinile tale și să câștigi experiențe interesante în acest proces. Pregătirea pentru școala de vară începe pe 19 iulie la Cluj-Napoca. Puteți găsi formularul de înscriere ca voluntar aici .

Scrieți-vă până la 1 mai! TERMENUL DE CANDIDARE S-A PRELUNGIT PÂNĂ LA 3 IUNIE.

Cum puteți obține o reducere de 100 de lei la școala de vară? Aruncă o privire aici

Aveți mai multe întrebări sau îndoieli cu privire la școala de vară? Consultați videoclipul nostru FAQ (Întrebări frecvente) la Școala de vară Gutenberg pentru a afla mai multe despre proiect!

SOLICITAȚI ACUM CA PARTICIPANT LA:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdekvz4dHmsLWwO8TppJLSnfOyAWDd0gDNcKYhhRc52cZox8w/viewform?embedded=true

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
International
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2018