Scoala de vara Gutenberg 2020

Scoala de vara Gutenberg

9-12 Grad / 20-27 Iulie 2020 / Cluj-Napoca

Care este tema din acest an? Puteți alege între:

Ce îmi oferă Școala de vară Gutenberg?

Taxa de participare include teoretic 3 mese pe zi. În realitate este doar 2 și jumătate. Este dificil la micul dejun, deoarece doar câțiva participanți se trezesc la timp pentru a savura micul dejun tip bufet cu fructe, cornuri și cafea. Cu toate acestea, prânzul și cina sunt ferm ancorate în rutina noastră zilnică. Masa este servită la cafeneaua Universității Babeș Bolyai.

Știm că vrei să încerci viața de student timp de o săptămână. De aceea vom locui într-unul dintre căminele studențești de la Universitatea Babeș-Bolyai. Există camere pentru 5 persoane fiecare, cu băieți și fete pe etaje diferite.

Suntem o echipă tânără și suntem mândri de ea. Veți învăța împreună cu studenți și absolvenți ai Universității Babeș-Bolyai și membri ai Asociației Gutenberg, care se pregătesc pentru un an și participă la ateliere pentru a putea susține ateliere și traininguri de înaltă calitate. În fiecare an avem și oaspeți la școala de vară. Aveți ocazia să cunoașteți profesori de la Universitatea Babeș-Bolyai, precum și antreprenori și absolvenți ai organizației și să faceți schimb de idei cu aceștia.

La școala de vară, nu numai că înveți limba germană, dar și dezvolți abilități valoroase care îți deschid porțile pentru viitorul tău. Totul se întâmplă în timp ce te distrezi o săptămână la Cluj și îți faci prieteni noi din toată țara, în limba germană.

Programul Școlii de vară Gutenberg

Doriți să vă exprimați creativitatea prin editare grafică și să învățați cum să realizați un poster sau ambalajul unui produs pentru a vinde produse sau pentru a putea lucra în marketing și design? Doriți să încercați să creați, să editați și să încărcați propriul vlog pe YouTube? Experții organizației în editare de fotografii și video vă vor ajuta, indiferent dacă sunteți începător sau avansat, la sfârșitul săptămânii, având propriul vlog, precum vedetele preferate.

Fie că vrei să fii propriul tău șef în viitor, managerul timpului și resurselor tale, fie că vrei doar să aduci idei și inițiative inovatoare unei companii mari – pe tema „Antreprenoriat și startup” vei învăța, printre altele , etica muncii, leadershipul și modul în care îți place al tău își pot dezvolta propriile abilități. Antreprenorii și absolvenții organizației vă vor spune ce au învățat din experiențele lor.

Dacă ai dorința de a ieși din zona ta de confort, de a-ți îmbunătăți abilitățile de vorbire în public și de a învăța să reacționezi spontan în diferite situații, te așteptăm în teatru și improvizație. Experții noștri în teatru și limba germană vă vor ajuta să vă dezvoltați personal și profesional.

Doriți să știți ce drepturi și obligații aveți ca cetățean al unui stat democratic? Nu înveți la școală ce se întâmplă în politică și cum funcționează democrația? Vino și află toate acestea împreună cu studenții și profesorii din linia germanofonă a Facultății de Studii Europene .

Te interesează viitorul? Vă întrebați cum este să lucrați în industria cu cea mai rapidă creștere? IT și programare vă vor oferi o introducere în toate acestea. Împreună cu formatorii și profesorii din linia germanofonă a Facultății de Matematică și Informatică veți descoperi lumea IT.

Un program interactiv și informal pentru cei care au un nivel de limbă A1-A2. Pentru a reveni anul viitor cu mai multe cunoștințe lingvistice și pentru a alege subiectul preferat. Cursul este ținut de formatori de la Gutenberg Language Centre .

Cât costă școala de vară și ce opțiuni de reducere am?

Taxa de participare: 745 lei

Atenție: există o singură opțiune de reducere per persoană și aceasta se adresează doar participanților!

Participanții primesc o reducere în următoarele cazuri:

Opțiuni de reducere (vă rugăm bifați-o pe cea care vi se potrivește în formularul de înregistrare):

– 100 RON dacă sunteți în clasa a IX-a și ați luat parte la olimpiada DaF sau DaM.

– 150 RON dacă sunteți membru activ al rețelei Gutenberg și aduceți alți 4 membri cu voi care au participat cu toții la atelierul de pe caravană. Ne puteți trimite lista cu numele membrilor prin e-mail.

– 100 RON dacă ați colectat 5 3,5% formulare .

Ce trebuie să fac pentru a mă înscrie la școala de vară?

* Doriți să faceți parte din echipa organizațională a celei mai mari comunități de limbă germană din România? Puteți găsi mai multe informații pentru voluntari AICI

Ca participant:

  1. Completați formularul de înregistrare (vezi mai jos, pentru participanți).
  2. În câteva zile veți primi un e-mail de confirmare.
  3. Urmați pașii suplimentari din e-mail pentru a finaliza plata și pentru a vă asigura locul la școala de vară.
  4. Pregătește-te pentru cea mai bună vară din viața ta.

Ca voluntar:

  1. Completați formularul de înregistrare (a se vedea mai jos, pentru FW).
  2. În câteva zile veți primi un e-mail de confirmare.
  3. Urmați pașii suplimentari din e-mail pentru a finaliza plata și pentru a vă asigura locul la școala de vară.
  4. Pregătește-te pentru cea mai bună vară din viața ta.

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
International
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2020