Tabara de iarnă 2016

Cand? 16.-22. Decembrie și 4-11 ianuarie

Unde? în Baru-Mare, județul Hunedoara

Grupul țintă sunt elevii vorbitori de limbă germană din limba maternă și școli de limbi străine, de la clasa a IX-a la a XII-a.

Cât costă? 455 RON

Anul acesta tabăra de iarnă va fi organizată în două ediții diferite,

Tabăra de iarnă Gutenberg, care are loc între 16 și 22. Decembrie este unul dintre cele mai populare proiecte ale Asociației studențești Gutenberg până în prezent, în care peste 40 de studenți vorbitori de limbă germană de la clasele 9-12 pot participa la diverse ateliere și evenimente interactive.

Vom petrece o săptămână împreună cu participanții, voluntarii și membrii, unde vom aborda tema educației politice. Seminarele care se țin în acest domeniu oferă apoi elevilor posibilitatea de a aprofunda acest subiect, dar și de a învăța cum să țină un discurs sau cum să construiască argumente.

Informațiile și experiența colectate ar trebui să ajute la pregătirea elevilor pentru simularea desfășurată în ultimele două zile. Aici participanții vor putea pune în practică cunoștințele lor teoretice.

Pe lângă seminarii, puteți participa și la proiecții de film și muzică și petreceri tematice.

Cea de-a doua tabără de iarnă, care are loc în perioada 4-11 ianuarie, oferă începătorilor și celor care nu sunt încă încrezători în limba germană ocazia unică de a petrece o săptămână cu persoane cu aceeași idee mai mult pe aspecte lingvistice decât pe tematice Actualități.

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
National
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2016