Tabăra de iarnă Gutenberg a început – 2018

A noua ediție a Gutenberg Winter Camp a început, anul acesta cu tema „Antreprenoriat”. Sunt 28 de participanți și Gutenberger. Atât studenții, cât și organizatorii lucrează cu greu.

Cu ajutorul unor ateliere interesante pe subiecte precum „Managementul echipei și rolurile în echipă”, „Vorbirea în public”, „Comunicarea și marketingul” și multe altele, participanții învață abilități precum creativitate, spirit de echipă, perseverență, încredere în sine , inițiativă, responsabilitate, gestionarea riscurilor și gestionarea resurselor. Aceste ateliere au fost planificate și desfășurate de lideri de tineret instruiți ai Asociației Studențești Gutenberg și invitați, astfel încât atât participanții, cât și liderii atelierului să se bucure de ei și să le finalizeze cu succes cu mult mai multă experiență.

În plus față de toată munca grea, există și o mulțime de distracție. Mai ales anul acesta pentru că a nins pentru prima dată la tabăra de iarnă. În plus față de activitățile de cunoaștere a celorlalți participanți și Gutenberg, precum și de jocuri și distracție, toată lumea se bucură și de zăpadă afară, frig.

„Tabăra de iarnă este o tabără în care înveți informații interesante despre antreprenoriat, unde faci relații noi și te exprimi liber în germană. Atmosfera este atât de familiară încât va fi atât de dificil să pleci de aici. ”-Ioana, participant la tabăra de iarnă 2018

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
National
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2018
Tip proiect:
Tabăra de iarnă