SPRIJINIȚI-NE ACTIVITATEA REDIRECȚIONÂND 3,5% DIN IMPOZITUL PE VENITURI DIN SALARII SAU PENSII!

Cum funcționează?

Redirecționarea unui mic procent din impozitul pe venituri salariale sau din pensii este un mecanism prin care se tinde spre transparență în gestionarea taxelor.
Prin completarea Formularului 230 puteți decide asupra destinației acestui impozit (care este oricum dedus din veniturile dumneavoastră) și puteți sprijini activitatea unei organizații non-guvernamentale non-profit.

Termen de depunere a formularelor pentru anul curent: 25 mai 2020.

Ce trebuie să faceți?

Pasul 1. Descărcați Formularul 230 aici. Acesta este completat deja cu datele organizației la cele 2 secțiuni corespunzătoare (II.A.1.1. și II.B.2.).
Pasul 2. Completați Formularul cu datele dumneavoastră personale (doar secțiunea I) și semnați-l.
Pasul 3. Transmiteți formularul către cea mai apropiată filială a Agenției Națională de Administrare Fiscală (ANAF), conform localității de domiciliu (adresa din buletin) sau transmiteți-l prin poștă către ANAF (având confirmare de primire).
De asemenea, oricare dintre membrii Gutenberg pe care îi cunoașteți vă stau la dispoziție pentru a facilita ei depunerea formularului, respectiv, ne puteți contacta la adresa de mail [email protected] pentru asistență în completarea și depunerea formularului.

Informațiile complete despre formular și modul în care acesta se completează le puteți parcurge în instrucțiunile emise de ANAF.

De ce să sprijin comunitatea Gutenberg, redirecționând 3,5% din impozit?

Ce trebuie să faceți?

De asemenea, dacă doriți, puteți să ne sprijiniți direct prin TRANSFER BANCAR.
Dacă dumneavoastră considerați importante eforturile Asociației Gutenberg – Organizația studenților vorbitori de limba germană, vă invităm cu drag să ne sprijiniți. Puteți face acest lucru și prin donații directe, într-unul dintre conturile asociației:
RON: IBAN – RO47 BTRL 0130 1205 W212 79XX
EUR: IBAN – RO22 BTRL 0130 4205 W212 79XX