Categorii de resurse gratuite

Aici vă punem la dispoziție resurse gratuite din cadrul Școlii de Vară Gutenberg 2021, informații despre noi și sprijin în fondarea unei asociații și organizarea unui proiect.

Ce reprezintă Școala de Vară Gutenberg?

Școala de Vară Gutenberg este cel mai mare eveniment din România destinat elevilor vorbitori de limba germană din țară. Scopul principal al școlii de vară este de a învăța elevii destule abilități de gestionare a proiectelor, dar și de a le oferi curajul și încrederea de a organiza ei înșiși un proiect. Un alt obiectiv al proiectului este de a oferi studenților vorbitori de limbă germană posibilitatea de a se cunoaște reciproc și, prin urmare, de a forma o comunitate tânără, de limbă germană, o comunitate Gutenberg.

Booklet

Manualul cuprinde informații detaliate despre ce face, mai exact, Gutenberg ca asociație, despre proiectele noastre și un ghid pas cu pas despre fondarea unei organizații, a unei asociații la voi în oraș.

Video

Ce este Gutenberg? De ce Gutenberg? Cum se poate fonda un ONG? Acestea sunt doar câteva din întrebările la care veți găsi răspunsuri în următorul video.

Galerie - cum a fost la școala de vară?

Program Școala de Vară Gutenberg 2021

Cum a arătat programul online?
5 ateliere de management de proiect
(Management de proiect, Publicitate, Managementul echipei, Managementul resurselor, Negociere și arta persuasiunii)
1 atelier la alegere
1 simulare
1 conferință
Toate acestea s-au desfășurat pe o perioadă de 6 zile! Da, a fost posibil!