A început tabăra de iarna Gutenberg in limba germană 2018

A noua ediție a Taberei de Iarnă Gutenberg (Wintercamp Gutenberg) a început, iar tema din acest an este „Antreprenoriatul”. În cadrul taberei, participă în acest an  28 de elevi și organizatori Gutenberg, ceea ce face munca în echipă, atât din partea elevilor, cât și din partea organizatorilor, plină de amuzament și succes.

 

Datorită workshop-urilor interesante, cum ar fi „Managementul Echipei și Roluri într-o Echipă”, „Public Speaking“, „Comunicare și Marketing“ și multe altele, participanții învață diferite deprinderi precum: creativitate, spirit de echipă, perseverență, încredere, inițiativă, responsabilitate, asumarea riscurilor și gestionarea resurselor. Aceste workshop-uri au  fost plănuite și realizate atât de tinerii din cadrul asociației de studenți Gutenberg, cât și de oaspeți instruiți în domeniu, astfel încât, toți cei implicați să petreacă un timp cât mai plăcut împreună, să acumuleze noi experiențe și să ducă activitățile la bun sfârșit.

Pe lângă munca multă și asiduă, să nu uităm de distracția de care au avut parte participanții. Anul acesta, spre deosebire de alți ani, participanții și organizatorii nu s-au bucurat doar de jocuri interactive și de cunoaștere, ci au simțit fericirea și la temperaturi scăzute, prin bătăi cu bulgări și îmbrânceli în zăpadă.

 

„Wintercamp este tabăra în care acumulezi informații interesante despre antreprenoriat, în care legi frumoase prietenii și în care î-ți perfecționezi cunoștințele în limba germană. Atmosfera este atât de primitoare, încât î-ți este greu să mai pleci” – -Ioana, participantă Wintercamp 2018