Materiale didactice gratuite pentru predarea și învățarea Limbii Germane

Start ONG - Gutenberg - Materiale didactice gratuite
Planșe educaționale

Gramatica Limbii Germane​

 În cadrul proiectului au fost elaborate materiale educaționale pentru a face învățarea și predarea limbilor străine plăcută, eficientă și interactivă. Aceste materiale și instrumente educaționale sunt de un mare ajutor pentru livrarea de experiențe educaționale eficiente – pentru offline, online și blended learning.

Descarcă planșele gratuit 👇🏼

Broșuri educaționale pentru învățarea

Limbii Germane

Pentru ca învățarea limbii germane să fie cât mai plăcută și interactivă, aveți la dispoziție și o serie de broșuri educaționale, care vor sprijini învățarea și predarea unor noțiuni de gramatică a limbii germane – atât din punct de vedere teoretic, cât și ca posibilitate de punere în practică a celor învățate, prin fișele de lucru incluse.

Descarcă broșurile gratuit 👇🏼

Sprijin pentru dezvoltarea materialelor educaționale

Aceste resurse fac parte din proiectul „Învățăm limbi străine cu plăcere”, realizate la inițiativa Asociației Gutenberg – Organizația tinerilor vorbitori de limba germană din Satu Mare, datorită sprijinului obținut în cadrul programului Start ONG 2021.

Mulțumim pentru sprijin acordat, fără de care acest program de amploare nu ar fi fost posibil!

Start ONG este un program lansat de Kaufland România și implementat de Asociația Act for Tomorrow. Domeniile vizate sunt: educație, sănătate, mediu, social și cultură. Valoarea totală a programului este de 500.000 euro. Programul Start ONG este cel mai simplificat instrument de finanțare comunitară destinat ONG-urilor tinere, instituțiilor non-administrative și grupurilor informale / de inițiativă.