Jurnalism-international media camp

Suntem încântați să putem oferi informații despre noua noastră inițiativă!

Centrul de tineret Seligstadt împreună cu Gutenberg Verein, Lenau Haus din Pecs și organizația non-profit Culture Goes Europe din Erfurt organizează în această toamnă o tabără media internațională, unde invităm tineri de la vârsta de 18 ani la Cluj-Napoca / Klausenburg, România să lucreze împreună la tema mass-media.

Ce? – O tabără internațională de tineret pe tema „mass-media”

Cand? – 5-11 noiembrie 2017

Unde? – În Klausenburg / Cluj-Napoca, România

Pentru cine? – Tineri de la 16 ani din România, Ungaria și Germania (de la 18 ani)

Cât face? – Taxa de participare este de 35 EUR, taxa include cazare, masă, costurile programului. Participanților germani și maghiari li se vor rambursa cheltuielile de călătorie, în timp ce participanții români vor primi o subvenție pentru cheltuielile de călătorie.

Mass-media aduce o contribuție indispensabilă la funcționarea societății, ne informează despre evenimentele din întreaga lume, ne formează opiniile cu privire la problemele actuale și chiar domină un anumit control asupra maselor.

Mulți tineri sunt activi ca bloggeri sau vloggeri pe internet, dar canalele lor de comunicare ajung la un grup țintă mai mic și mulți dintre ei preferă să raporteze în engleză și mai puțin, dacă nu chiar deloc, în germană.

Proiectul nostru „JournalisMUSS – Tabăra de presă germano-română” s-a născut din această nevoie de a implica activ tinerii în mass-media și de a le oferi instrumentele pentru a-și exprima vocile și opiniile cu voce tare în germană.

Invităm un total de 24 de tineri vorbitori de limbă germană din România, Ungaria și Germania, care doresc ca vocea lor să fie auzită cu voce tare, să se înscrie aici și să ia parte la proiectul nostru!

Termenul limită de înscriere este 31 octombrie, așa că înregistrați-vă acum!

Datele Proiectului

Orașul:
Cluj-Napoca
Participanți de la nivel:
Local
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2017