Tabăra de Germană 2019

Ți-ai făcut deja planurile pentru vara asta? Dacă totuși ți-a mai rămas o săptămână liberă, îți plac provocările și să-ți depășești limitele, te invităm în Tabăra de Germană Gutenberg!

Asociația Gutenberg din București organizează tabăra care îți va face vara perfectă în săptămâna 12-18 august la Vălenii de Munte, Prahova, Pensiunea Dely Cios.

Tabăra de Germană Gutenberg oferă două workshop-uri pe zi (unul dimineața și unul după-amiaza) pe tot parcursul săptămânii, care se încheie cu prezentarea unui proiect, creat de grupele de participanți, coordonate de membrii Gutenberg!

Pe lângă activitățile educaționale pregătim atât jocuri în echipă, drumeții și concurs de talente, cât și petreceri cu dans, karaoke și un carnaval!

Toate activitățile vor fi întreprinse de membrii Asociației Gutenberg, de la workshop-uri până la organizarea petrecerilor.

Cum vor fi împărțiți elevii pe grupe?

Elevii vor fi împărțiți în funcție de nivelul de limbă. Acesta se va testa în prima zi din tabără printr-un test, care va consta în două părți, prima parte scrisă iar a doua orală, o conversație cu un membru Gutenberg.

Cum ajungi la noi?

Asociația Gutenberg asigură transportul din București până la locație, cu autocarul. Participanții care vin din alte zone ale țării vor trebui să își asigure transportul pe cont propriu.

Preț?

Avansul, care oferă asigurarea locului în tabără, este în valoare de 600 RON. Mail multe informații veți primi prin E-mail după completarea formularului de înscriere.

Prețul este de 1400 RON cu transportul inclus, 1250 RON fără transport, în care intră cazarea pe 7 zile și 3 mese pe zi.

Care este nivelul de germană?

Nivelul de germană este A2-B1.

Există ediții precedente?

Da, Tabăra de Germană se află la a doua ediție. Pentru a vedea părerile participanților de anul trecut, te invităm pe pagina noastră de Facebook unde poți vedea câteva testimoniale: *link pagina de fb*

Dacă data nu se potrivește cu concediul meu?

Nu-ți face griji, vom organiza și o a doua serie în perioada 19-25 August.

Te așteptăm într-o nouă aventură împreună cu Gutenberg București!

Cum te poți înscrie în Tabăra de Germană Gutenberg?

Completează următorul formular iar după aceea urmează să fii contactat de  noi.

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeTc9_3e3cpmmJHtffjtfyxNAhcEcYx9Voo-RK3qR-uTai9fA/viewform?embedded=true

Datele Proiectului

Orașul:
Bucuresti
Participanți de la nivel:
National
Organizat de:
Organizații studențești
Anul:
2019